on my mind

lainahöyhenissä

 

nyt kun on sniikkereiden makuun päästy, pitäisi löytää kuvankaltaiset, täysin mustavalkeat niket jostain - mieluiten free runit. Nike storen sivuilla onnistuisi muokata täysin omanlaiset lenkkitossut, mutta luulisi ettei näin yksinkertaisia kenkiä tarvitsisi erikseen tuunata.

swoosh toppi valkeana ja muutama pramea strassikoru olisi myös tervetullut lisä kevätgarderobiin. kuvan kaulakoru ei upeudestaan huolimatta ikävä kyllä ole realistisesti hankittavissa ja toppia taas ei näyttäisi olevan enää jäljellä kuin xl kokoa. gah

translation// my nike fever just keeps on growing.

Kommentit

VierailijaEveliina (Ei varmistettu)

Menen kesäkuussa nykiin ja ajattelin haalia sieltä ainakin juuri nuo kuvassa olevat tossut :)

Lillan (Ei varmistettu)

Itsekin harkitsin Niken nettikaupasta tilaamista, mutta löysinkin riemukseni Stadiumista juuri kyseiset tossut, mustavalkoisena totta kai :)

Piret
lainahöyhenissä

VierailijaEveliina: Itse en edes oikein tiedä mitkä nuo kuvan kengät varsinaisesti ovat - ilmeisesti fitness/treeni kengät enemmän kuin juoksu ? onneksi sain jo omani ;)

Lillan: Hah niinpä tein minäkin eilen onnekseni :) Voi riemua, nyt on täydelliset niket hanskassa !!

VierailijaEveliina (Ei varmistettu)

Juu ne on tarkoitettu sisäkäyttöön :) itse ajattelin ottaa myös osaksi asuja tietenki :D ja jos ihmettelit miksen ole samalla nimimerkillä "helvetin-kommentillani", niin en vaan jaksanu vaihtaa sitä kännykällä:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos kyseessä on Nike free run -kenkä, niin kuin nimikin kertoo niin kyllä kyseessä on juoksukenkä. Vastaavia kenkiä sisäkäyttöön löytyy eri nimillä esim. Nike free TR. Mutta väliäkös sillä, ite käytän niitä ihan arkikäytössä, on niin hyvät jalassa.

Piret
lainahöyhenissä

Nuo kuvan kengät siis EI OLE Free Runit, vaan Flex 2012 Trainer tai Flex 2012 Run. Eron Free Runiin näkee jo kengän pohjastakin.

Tässä postauksessa vain jahkailin että miksi Free Runista ei ole kuvan kaltaista mustavalkeaa versiota. (ja toiveisiin vastattiin hyvinkin pikaisesti kun uudet free run 5.0 tulivat kauppoihin)

 

Kommentoi