näitä toivoitte

kysyin ajatuksianne blogin sisältöön liittyen, ja sain valtavan määrän toiveita tulevien kirjoitusten aiheiksi.

suuri kiitos jokaisesta viestistä.

omasta elämästä – ja omista mieltymyksistä – kirjoittamisessa on se pulmallinen puoli, että aika ajoin tulee väkisinkin seinä vastaan.

blogi on aina ollut minulle mieluisa harrastus ja keino pitää kirjoitustaitoa yllä. keino kertoa kauniista turhuuksista ja purkaa ajatuksia pintaa syvemmältä. kertoa siitä, mikä juuri nyt on elämässä läsnä.

niin aion tehdä jatkossakin, sillä ajatus blogin kirjoittamisen lopettamisesta käväisi vain hetkisen verran harkinnassani.

siispä tuleman pitää  seuraavaa, teidän toivomia kirjoituksia mm. näiden teemojen ympäriltä. jos toivot kirjoituksia muista teemoista, voit jättää toiveesi kommentin muodossa.

sisustusinspiraatiota, helppohoitoiset kasvit ja viherhuolto, Chloen kuulumisia, jooga, my day, tyylin kulmakivet, astiasto ja kattaus inspiraatiota, ruokaa ja etenkin nopeita reseptejä, työura ja opiskelu, kaikki Clarissasta, ajatuksia tavarasta ja suhtautumisesta materiaan, hevosharrastus taloudelliselta kantilta, hyvinvointi, liikunta ja arjen rutiinit, kaikki Chloesta, talon suunnitteluvaiheista ja valinnoista, syvempää analyysia treenaamisesta nuoren hevosen kanssa, vaatehuoneiden esittely, ajatuksia parisuhteesta, pohdintoja elämästä, tarinoita tavallisesta arjesta,uusia kulmia talosta,  työn ja vapaa-ajan yhdistämisestä, kirpputorisilmän vahvistamisesta,  rescuekoiran ottamisesta ja haasteista, asumismukavuudesta, liesituulettimen ja muiden keittiön toimintojen arviointia, vaatekaapin sisältö, urapolku, ratsastushistoria. 

eniten kuitenkin kosketti useampi viesti, joiden sisältö kiteytyi kauniisti kahteen sanaan,  kunhan kirjoitat.

onnenhetkiä viikonloppuunne toivoen,

Tiiu Piret xx

Kommentit (2)
 1. Jos pukeutumisen tematiikassa saisi esittää vielä tarkemmin kalibroituja toiveita:
  -”asupäiväkirja”, esimerkiksi kolmen päivän asut duunisetistä vapaa-ajan menoihin. ihan joka päiväistä, arjen tyyliä
  -pidennetty viikonloppu, käsimatkatavarat – mitä pakkaat? kun ohjelma kattaa kaupunkikierrosta, illallista sekä viileitä iltoja
  -yksityiskohtien rakastajalta näkisi myös mielellään ideoita asusteiden ja korujen yhdistelyyn ja sopiviin kokonaisuuksiin (tai sitten asukokonaisuuksia yhden asusteen, esimerkiksi mustan pannan ympärille)

  Innolla odottaen uusia postauksia!

  1. Hei Emal ja kiitos todella seikkaperäisestä toiveesta.

   Oikeasti pukeutusmistoiveet hieman huvittaa minua, koska tuntuu että olen päivät pitkät ratsastushousuissa tai joogahousuissa – joista jälkimmäisissä taittuu usein työpäivät toimistolla.

   Toki pukeutumisjuttuja on toivottu niin paljon, että täytyy niitäkin pian toteuttaa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *