nimikoru pennulle

lainahöyhenissä

 

noh. kun nyt asiasta mainitsin Chloen odotuspostauksessa, niin tässä se nyt sitten on - se täydellinen ID tägi. etsyä selaillessa löysin hurmaavan wagtagdesign nimisen japanilaisen myyjän, joka tekee käsityönä näitä upeita nimikoruja koirille. malleja ja kuvavaihtoehtoja on pilvin pimein, ja työn jälki on käsittämättömän laadukas - toisin kuin koiratarvikeliikkeissä näkemäni nippa nappa paperinvahvuiset vastaavat.

kaiverruksineen (myös puhelinnumero) ja Japanista kotiovelle postitettuna koru maksoi kutakuinkin 25 euroa - koru oli vieläpä pakattu pieneen lahjarasiaan, ja mukana tuli liikuttava viesti korun tekijältä. vastaavaa panostusta en ole kohdannut vielä yhdessäkään nettikaupassa. ikinä.

suosittelen lämpimästi vierailua putiikissa, jos olet kaltaiseni vöyhkä, ja arvostat tällaisia kauniita älyttömyyksiä.

 

Kommentit

annaandandyathome

Kaunis nimikoru! Mutta siis ihana Chloe! (kurkkasin nyt aiemmatkin odotuspostaukset) On se söpö! <3 En malttais minäkään odottaa!

Tilasin Andylle joskus australiasta asti leluja ja tennispalloja, Harry Barkerin ja Milk&Pepperin.

Pallojen lisäksi toinen mitä ainakin meidän koira rakastaa yli kaiken, on sellaiset vauvojen luonnonkumiset lelut. Koskaan se ei koske lasten leluihin, paitsi siihen sophie the giraffeen! Se on vastustamaton. Ostin tukholmasta vauvoille tarkoitettuja, Oli and Carol -merkkisiä vintage-tyylisiä luonnonkumisia leluja, ja niissä sama juttu! se on ihan hulluna niihin?

Onnea vielä!

Piret
lainahöyhenissä

Eikö?!?! Chloe on aivan mielettömän kaunis ja takuulla huikea hulivili. Onneksi tässä on yksi lomareissu tulossa niin menee aika nopeammin hänen tuloonsa.

Kiitos tuhannesti onnitteluista ja leluvinkeistä!! Täytyypä katsastaa nuo vauvalelut myös :)

rolssi

APUA! heti kun näin tämän sun instagramissa, tajusin että pakkohan tämmönen on saada meidänkin koirulin kaulaan! Täytyykin ruveta tutkailemaan noita. Tuo riipus taitaa vain olla hiukan liian pieni meidän rottweiler kaulaan, mutta jos sieltä sais vähän isompiakin nimilaattoja<3 Ja ihanaa odotusaikaa, kohta teilläkin on oma vauva siellä, kyllä ne koirat on vaan niin ihania!

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos paljon :) Noita on tosiaan eri kokoja, muotoja ja värejä - käy ihmeessä kurkkaamassa !

Mikko – Private Blend

Mahtava vinkki! Tosi kivan näköinen, eikä yhtään pahan hintainen. Tuo on myös hyvä lahjavinkki. Ja onnea uudesta perheenjäsenestä :)

Piret
lainahöyhenissä

Totta.  Ja passaapa tämä vaikka avaimenperäksi tai muuhunkin käyttöön kuin vain lemmikin kaulaan - työnjälki on nimittäin todella laadukas !

Kommentoi