norjalaisneuleessa

lainahöyhenissä

 

tässä uudessa villapaidassani olen kutissut viime päivät. kutissut siksi, että se on 100 prosenttista villaa, enkä oikein siedä villantuntua ihollani. mutta neule on niiiin lämmin ja rakastettava muutoinkin, että olen valmis pukemaan pitkähihaisen aluspaidan kutinan estoksi ja kärsiä punostuksesta kaulan seutuvilla. on se just niiin ihana.

muita norjalaisneulefaneja ? omani löysin, niimpä niin, sieltä kalliista Uffista. 

nyt sweet dreams. koko viikonloppu on asennettu kylppärikalusteita ja suihkukaappia. olen rättipoikki. 

translation// knee deep in love with my trifted norwegian wool sweater. wore it today with vtg trench, denim and khaki boots. 

Kommentit

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

Ihan täydellinen asu ! siis vitsi ku tykkään ! :)
Ja kattelin ite norjalaisneuleita Uffilla, mutta kyllä se n. 30e tuntuu tyyriiltä kirpparineuleesta.. hmm. saattaa kyllä käydä niin että jossain vaiheessa käyn itselleni ihanan neuleen ostamassa, hinnasta viis :D hih !

mutta aivan ihana olet asuines <3

http://dejiss.blogspot.com

-Maria

Piret
lainahöyhenissä

Maria: hah kiitos, minäkin tykkään - käytännöllistä ja NIIIN lämmintä.

Omani maksoi uffissa 24 euroa, mikä vielä on ihan ok hinta tästä kyseisestä tuotteesta mielestäni. muuta suuri osa tuotteista on kyllä ihan karmean hintaisia laatuun ja kuntoon nähden. pöh

Titi (Ei varmistettu)

Minullakin on oma norjalaisneule jonka viime talvena löysin äitini kellarista. Kiitos inspiksesta, nyt tiedän mitä laitan päälleni seuraavana pakkaspäivänä.
Uffissa kyseisiin neuleisiin on tullut törmättyä ja mielestäni ehkä hiukan suolainen hinta tuo 30 euroa on, mutta se on sijoitus joka lämmittää varmasti äiditä tyttärelle.

-Titi

Kommentoi