Nunucon kesäuutuudet

lainahöyhenissä

 

vihdoin aurinko, ja keväinen fiilis! vastapainoksi toki poden älytöntä flunssaa, kun onnistuin vilustuttamaan itseni vapun puutalkoissa. 

mieltä nostaa kuitenkin nämä Nunucolta saamani kauniin kesäiset uutuuskuoret. kotikaupungistani ponnistava puhelin- ja passinkuoriin sekä päiväkirjoihin erikoistunut Nunuco Design Co  on ilahduttava esimerkki siitä, miten intohimosta ja visiosta kehkeytyy hieno menestystarina - näitä oivaltavia kuoria kantavat fashionistat Lauren Conradia ja Chiara Ferragnia myöten jo kaikkialla maailmassa.  

jos tahdot pukea puhelimesi esimerkiksi banaanein, saat toukokuun 14. päivään asti 15% alennuksen  Nunucon nettikaupassa koodilla "tiiupiret".

omat lempparini tietenkin villinä viherhulluna ovat vehreät Bahamas- kuoret. 

 

 

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Nunoco on ihanan raikas tuulahdus! Mun passi on ikionnellinen ihanissa Nunucon kukkakuosisissa kuorissa :) Aina hymyilyttää, kun ottaa passin esiin. Tuo Bahamas on kyllä kaunis!

xxanni (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/bisousanni/

ni-iiin ihanat ! vastikään jyväskylästä poismuuttaneena mietin ilahtuneena aivan samaa - miten ilahduttavaa nähdä kuinka kotikaupunkilaisen "intohimosta ja visiosta kehkeytyy hieno menestystarina". hyvä jykylä ja -läiset ! nunucon jutut on tottatosiaan niin mieltä- ja silmääkutkuttavia :--)

Kommentoi