odottavan aika

lainahöyhenissä

 

maanantaina kirjoittamani vihjaus viikon jännittävyydestä kiteytyy kaikki huomiseen.

lähden päiväretkelle Latviaan ja Liettuaan koeratsastamaan muutamia hevosia, joista yksi tamma erityisesti on kovasti mieleeni. tämä erityinen tamma on juuri minun tyyppinen hevonen - siro, säpäkkä ja lahjakas hyppääjä. kuitenkin kysymysmerkkjeä on vielä lukuisia, ja jos kävisi niin hienosti, että kemiamme pelaisi yhteen ja tamma olisi muutoinkin hyvä tyyppi, on vielä selvitettävä eläinlääkärintarkastus ennen kuin ostopäätös tulee tehtäväksi. 

muutamia hevosia olen jo kokeillut ja saanut kivasti vertailupohjaa siihen, mitä oikeastaan olen etsimässä. kiire ei missään nimessä ole, mutta siitäkin huolimatta odottavan aika tuntuu jo aika kärsimättömältä. 

tällaiset jännittävät väliterveiset hevosprojektin tiimoilta siis. itse olen kovin toiveikas huomisen reissun hedelmistä, mutta koskaan ei tiedä mitä tuleman pitää. toivottakaa nyt ainakin onnea rupeamaan ja kestämistä takamukselle - en muista koska olisin ratsastanut näin montaa hevosta yhden päivän aikana. 

terveisin toistaiseksi vielä huoleton ja hevoseton, 

Tiiu Piret xx

 

Kommentit

Annikk (Ei varmistettu)

Ihan mahtavaa!! Onnea matkaan<3 kerrothan sitten heti että miten meni! Vaikkei tärppäisikään. Mie jännitän ainaki sun puolesta ja mielenkiinnolla olen ajatellukin, että miten asia etenee :)

Jiika (Ei varmistettu)

Niin hauskaa seurata tällaista heppaprojektia! Vähän erilaista blogisisältöä Tsemppiä sen oikean löytymiseen!

Hohihi (Ei varmistettu)

Ihanaa seurata hevosprojektiasi! Kirjoitathan siitä jatkossakin, itselläni on sama unelma ja sopivaa elämäntilannetta odottavan aika vasta onkin pitkä..

Kommentoi