odottavan aika

äää111 (1 of 1)-125.jpg

 

maanantaina kirjoittamani vihjaus viikon jännittävyydestä kiteytyy kaikki huomiseen.

lähden päiväretkelle Latviaan ja Liettuaan koeratsastamaan muutamia hevosia, joista yksi tamma erityisesti on kovasti mieleeni. tämä erityinen tamma on juuri minun tyyppinen hevonen – siro, säpäkkä ja lahjakas hyppääjä. kuitenkin kysymysmerkkjeä on vielä lukuisia, ja jos kävisi niin hienosti, että kemiamme pelaisi yhteen ja tamma olisi muutoinkin hyvä tyyppi, on vielä selvitettävä eläinlääkärintarkastus ennen kuin ostopäätös tulee tehtäväksi. 

muutamia hevosia olen jo kokeillut ja saanut kivasti vertailupohjaa siihen, mitä oikeastaan olen etsimässä. kiire ei missään nimessä ole, mutta siitäkin huolimatta odottavan aika tuntuu jo aika kärsimättömältä. 

tällaiset jännittävät väliterveiset hevosprojektin tiimoilta siis. itse olen kovin toiveikas huomisen reissun hedelmistä, mutta koskaan ei tiedä mitä tuleman pitää. toivottakaa nyt ainakin onnea rupeamaan ja kestämistä takamukselle – en muista koska olisin ratsastanut näin montaa hevosta yhden päivän aikana. 

terveisin toistaiseksi vielä huoleton ja hevoseton, 

Tiiu Piret xx

 

äää111 (1 of 1)-120.jpg

äää111 (1 of 1)-124.jpg

äää111 (1 of 1)-122.jpg

Kommentit (3)
  1. Ihanaa seurata hevosprojektiasi! Kirjoitathan siitä jatkossakin, itselläni on sama unelma ja sopivaa elämäntilannetta odottavan aika vasta onkin pitkä..

  2. Niin hauskaa seurata tällaista heppaprojektia! Vähän erilaista blogisisältöä Tsemppiä sen oikean löytymiseen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *