onnellisuudesta

lainahöyhenissä

 

tunnen oloni juuri nyt, juuri tänään, erityisen onnelliseksi.  elämä on jotenkin ihanasti raiteillaan. 

nostanpa tässä muutaman esimerkin, ihan vain avatakseni asiaa. 

1. olen löytänyt pitkän etsinnän jälkeen itseäni aidosti inspiroivan joogaopettajan. opettajan, ja ihmisen, jossa on kaikki kohdallaan. tätä on hankala pukea sanoiksi, mutta te, jotka olette paljon jooganneet, varmasti ymmärrätte miltä tuntuu, kun löytää sen oikean joogamaikan. 

2. parisuhteessa menee erinomaisesti. aihe mistä en lainkaan täällä puhu, mutta joka toki on itselle äärettömän suuri asia. toisen ihmisen kanssa elämän jakaminen on toisinaan aivan helvetillistä touhua - niin hyvässä kuin pahassa - mutta juuri nyt, tai oikeastaan jo pitkään, meillä on mennyt ihanasti.

3. ystävät. olen onnistunut pitämään 2015 vuodenvaihteessa antamani lupauksen panostamisesta enemmän ystäviini. etenkin heihin, jotka eivät ole välittömässä lähipiirissäni kotikaupungissani. viikonloppujen omiminen pelkkään kotoiluun on siis väistynyt enenevässä määrin ystäväbrunssien ja reissujen edeltä. mikä on hienoa. 

kaiken tämän lisäksi olen äärimmäisen iloinen juuri ystäväni Hannan kanssa varaamastamme matkasta Kalifornian aurinkoon toukokuussa.

kuten sanoin, elämä on ihanasti raiteillaan. 

 

 

Kommentit

MineaM (Ei varmistettu)

Samassa kaupungissa asuvana ja sitä täydellistä etsivänä -mistä sen löytää ?

Piret
lainahöyhenissä

Onnellisuuden, joogamaikan vai parisuhteen? :) Joogamaikka Marjon löytää yrityksestä nimeltä Mentaalimuuvi :)

MineM (Ei varmistettu)

Kaksi muuta löytyy omasta takaa, se joogamaikka toivottavasti löytyy tämän myötä :). Kiitos <3.

Kommentoi