ostetaan hyväntuulinen urheiluhevonen

äää111 (1 of 1)-116.jpg

 

hevosprojekti on herättänyt ihastuttavan paljon mielenkiintoa teissä. se tuntuu erityisen ihanalta – on mukava kertoa aiheesta, joka itselle on niin valtavan tärkeä. 

onnenkyyneleitäkin on asian tiimoilta jo vuodatettu, vaikka sen oikean etsintä on vasta alkanut. 

hevosen ostokriteerit ovat selkeät – silti tiedostan, että oikean yksilön löytyminen voi ottaa aikansa. tarkoituksena ei ole löytää mitä tahansa, vaan hevonen, jonka kanssa tunne on juuri oikea.

etsin nuorta, positiivista estehevosen alkua, jolla on tekniikka ja liike kohdallaan.  hevosen, mieluisesti tamman, tulisi olla reaktiivinen urheiluhevonen, jolla on hyvä asenne ja oikeanlaista pilkettä silmässäolen itse varsin pieni, kokolailla 161 senttinen, joten hevosenkaan ei tarvitse olla valtava. 

pidän kevyistä ja etenevistä hevosista – ilmava takapääkään ei ole haitaksi, kunhan takajaloilla irroittelu on ilomielistä, ei protestoivaa. olen saanut osani vaarallisista hevosista, ja tiedostan myös omat vaillinaiset taitoni, joten liian suurta haastetta en tahdo kontolleni ottaa. 

tarkoituksena on löytää hevonen ystäväksi, pitkäaikaiseen suhteeseen, jonka kanssa kehittyä ja kokea. urheilla ja uskaltaa.

ennen muuta saada aikaiseksi luottava suhde, jossa molemmat yrittävät parhaansa pelkäämättä epäonnistumisia. entisenä kilparatsastajana tiedän kokemuksesta, miten antoisa hevosen ja ratsastajan välinen suhde voi parhammillaan olla, ymmärtäen samalla sen tavoitteellisen työn määrän, mitä yhteinen luottamus ja menestys edellyttää. 

jos tiedät kriteereihini sopivan hevosen, voi minuun ottaa rohkeasti yhteyttä (lainahoyhenissa@windowslive.com) . tässä ei ole kiire mihinkään, mutta oikean hevosen sattuessa kohdalle, on ostopäätös tehtävissä ripeästikin. 

iloista viikkoa toivoen, 

Tiiu Piret xx

 

äää111 (1 of 1)-117.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *