otoksia kuluneista päivistä

en ole aikoihin tehnyt postausta siitä, mitä elämässä on tapahtunut. niitä pieniä hetkiä, jotka täyttävät päivät.

siksi tahdon  koostaa pienen sikermän viime viikkojen tapahtumia.

ensiksikin, eläimille kuuluu hyvää. Clarissa on tyytyväinen elämäänsä, ja kulkee treeneissä välillä loistavasti – välillä välttävästi. mieli on tammalla välistä hyvinkin myrskyisä, eikä silloin ilmeisesti vain pysty olla siivosti. kuvien päivänä hänellä oli tyyni ja hyvä fiilis, ja treenaaminen onnistui erinomaisesti.

eräs hevosystäväni, 100-prosenttinen  ruuna- ihminen, luonnehti tammaani tässä päivänä eräänä Velociraptoriksi, mikä luonnehdinta on itseasiassa aika osuva.

Chloe sen sijaan elää myöhäispuberteettia ja on muuttanut omaan huoneeseen (=virashuone). ilmeisesti mielenosoituksesi tarkoitettu tempaus on tosin vähän vesittynyt, koska hän on ennättänyt muuttaa jo ainakin kertaalleen takaisin meidän huoneeseen. joka tapauksessa hän on iso likka, ja pärjää omillaan. 

balanssi arjen ja hevostelun välillä näkyy myös lisääntyneessä  sosiaalisessa elämässä. pitkään kestänyt täydellinen hiljaiselo ystävien tapaamisessa, on muuttunut malliin ”silloin tällöin”, mikä tuntuu jo erityisen hyvältä.

kuvien eräretki tehtiin kalalammelle avopuolison yllätyssyntymäpäivien muodossa. ihana päivä jota siivitti ystävät, aurinko, nuotiomakkara ja nolla pyydystettyä kalaa.

on myös juhlittu –  ystävyyttä ja vuosipäiviä. on oltu kauniita ja keimailtu korkokengissä. eletty muutama ilta kertakaikkisen ihanaa vastapainoa päivittäiselle käytännöllisyys edellä- elämiselle.

kotona on ihanaa. talo senkuin petraa vain, mitä useammin täältä herää. muutama kohta huushollissa on edelleen rempallaan ja kaipaisi päivitystä, tai vähintäänkin raivaamista, mutta näihin ottaannutaan meillä kovin verkkaisesti.

terassin saimme alkusyksystä sävytettyä yhteistyössä Osmo Colorin kanssa, ja lopputulos – luonoliseksi harmaantunut terassilauta – näyttäytyy koko kauneudessaan vasta vuoden päivät tekeydyttyään. sävy näyttää tosin nyt jo kauniilta.

myös kesällä etupihalle työstetty terassikivetys on alkanut uppoamaan maisemaan. en edelleenkään ole erityisen viehättynyt  tästä toteutuksesta juuri tähän miljööseen mutta olkoon. joskus sitten, kun on mukamas aikaa käsissä, voi tähän päälle luonnostella kauniin puuterassin.

lyhykäisyydessään, elämä on balanssissa. mitään ei puutu, ajankäytölliset haasteet ovat helpottuneet ja lempi leiskuu.

elämä tuntuu kokonaisvaltaisesti oikealta. 

iloisia hetkiä arkeenne toivoen,

Tiiu Piret xx

Kommentit (5)
  1. Onpa ihana tunnelma tässä kuulumispostauksessa, ja oikeastaan ylipäätään koko blogissasi. Muistan kotisi Suomen kaunein koti -ohjelmasta, mutta olen löytänyt vasta viime aikoina blogisi ääreen. Ihanaa että löysin, täällä on inspiroiva tunnelma. Kaikkea hyvää syksyysi!

    1. Hei, ja kiitos kauniista viestistä – siitä tuli erityisen hyvä mieli. On mukavaa kuulla että olen onnistunut luomaan blogista haluamani kaltaisen sivuston.

      Innostavaa syksyä Sinulle ja ihanaa kun löysit blogiini .

  2. Hei, pahoittelut jos en ole vastannut – mielestäni vastasin, mutta voi olla että kommentti on jäänyt julkaisematta. Kaunis pyöristetty terracotta ruukku on Viherlandiasta ostettu keväällä 🙂

    1. Hei kiitos ihan super paljon! Kyselen ruukkua sieltä. Ihanaa viikonloppua 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *