pahin muotimokasi ?

lainahöyhenissä

 

onko sinultakin jäänyt sepalus napittamatta - tai muistatko jonkin muun muotimokan, mihin olet sortunut lähipäivinä ? lilyn toimitus pohtii asiaa, ja tahtoo kuulla tarinasi. te kun voitte tehdä sen täysin anonyymisti, linkittämättä kuvaanne itse tapahtumasta tekstin liitteeksi. minun sepalusmokan taas voi jokainen todeta ensimmäisestä kuvasta.

tekevälle sattuu. vaan mitä sitten. 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Oon vähän kateellinen, että tää on sun pahin moka. :D Itse käytin pari vuotta sitten SEEPRApaitoja.

http://darlingbluedarling.blogspot.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei toi oo ees paha toi sun tyylimoka...Itellä oli muutama kesä sitten mustan kivan tunikan kanssa valkoiset leggingsit! Siis häh? Ihan kauheet! Oli hiukan viileetä ja ajattelin että ei oo niin pöljän näköstä jos laittaa leggarit jalkaan..ja vielä valkoiset..mistä ne oli ees tullut..mut metsään meni..huh. Never again!

Piret
lainahöyhenissä

Hah, voi on niitä ollut paljonpaljon enemmän :)

Piret
lainahöyhenissä

Ahahah, okei okei. valkoiset legginsit on kyllä aika anteeksiantamatonta jo :D

Iina-Maria (Ei varmistettu)

Itselläni tyylimokia on kerääntynyt kyllä jos minkä näköistä. Parhaiten muistan niitä mokia, joita tuli tehtyä yläasteella kun pukeutuminen alkoi kiinnostamaan vähän enemmän.
Muistan esim. tällaisen, kun vyötärölle laitettavat vyöt tulivat muotiin joskus 6 vuotta sitten. En ollut niinä aikoina mikään tyylitaituri, joten sovelsin sitä trendiä vähän omalla tavallani. Mulla oli kirkkaanvihreä huppari mustilla tähtikuvioilla ja laitoin siihen hupparin PÄÄLLE tummanpunaisen vyön vyötärön kohdalle. Ihan oikeesti, what?!
Ja sitte yleisesti voisin sanoa, että liian lyhyet hameet/mekot yläasteen lopussa ja lukion alussa olivat aika järkkyjä enkä enää ikinä laittaisi niitä päälleni. Erityisesti ne mustat, putkilo trikoohameet, jotka ylsivät vyötärölle ja juuri ja juuri peittivät takapuolen... Aivan karseeta.

Piret
lainahöyhenissä

Iina-Maria: Ahahahahhaah aivan jäätävää :D kiitos kun jaoit tämän !

Kommentoi