paisley suit

lainahöyhenissä

 

suunnitelmani yhdistää taannoin American Apparelilta tilatut tummansiniset discopantsit, eilen zarasta ostettuun paisley blazeriin, onnistui juuri niinkuin pitikin - illuusio tummansinisestä paisleypuvusta olkaatten hyvät. 

kirjava bleiseri on loistava esimerkki viime aikojen vaatehankinnoistani: tietoisia piristeitä, jotka saa jo kaapista löytävät peruskamatkin näyttämään hehkeiltä. hennesin vanha kauluspaitakin näyttää ihan varta vasten asuun hankitulta.

translation // amazing how comfortable I feel wearing this showstopper blazer. its a great match with my new navy AA disco pants, dont you think ? 

blazer, Zara // boots, C. Louboutin // pants, AA // shirt, hm // bag, Givenchy 

 

 

 

 

 

 

Kommentit

LaLau (Ei varmistettu)

Vitsit mikä inspiroiva kevätasu. :)
Paisley kyllä sytyttää taas, täytyy koittaa jotain vastaavaa itsekin rakennella. :)

Matilde (Ei varmistettu)

I love that blazer!

Vierailija (Ei varmistettu)

Muutoin oikeinkin kaunis asu, mutta housujen istuvuus, sanotaanko nyt vaikka lantioseudulta, ei mielestäni ole ihan imartelevin ja lisäksi omaan silmääni tökkii hieman laukun ja kenkien keskinäinen epäsointuvuus..

Piret
lainahöyhenissä

Lalau: kiitos !! kokeile ihmeessä :) 

Matilda: thanks hon

Vierailija: housujen istuvuus on todella napakka ja vyötärö reippaasti yli navan. Mutta en ymmärrä muutoin istuvuusongelmaa :) Kengät ja laukku on tarkoituksella mitch-match ettei mene liian sliipatuksi.  Kiitos kommentistasi, tällaiset kommentit ovat mahtavia kun saadaan keskustelua aikaiseksi !!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kenties turhankin näkyvän napakka.. Mutta makuasoitahan nämä ovat.. :)

Piret
lainahöyhenissä

makuasioita makuasioita :)

SuviS (Ei varmistettu)

Mielestäni nuo housut ovat just upeen näköset kun ovat niin napakat!
Ja koko asu muutenkin supernätti! Oot kyllä yksi Suomen parhaista (muoti)bloggareista, jokanen asu vaan jaksaa inspiroida, vaikkei meidän tyylit ihan samanlaisia olekaan

Vierailija (Ei varmistettu)

Housut ja blazeri sopii upeasti yhteen! Tosi hieno asu :) Vain ne kengät on mun mielestä vähän liikaa, mut niin kuin sanoit jo: makuasioita.

http://darlingbluedarling.blogspot.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Jakku on ihan huippu! Ja siis nuo kengät ja laukku on ihan perfect mach, vaikka onkin eri väriset. Tosi tylsää edes ajatella, että vaan tismalleen samansävyset jutut sopii keskenään?

Essi

Kommentoi