pakkaspäivä hevostellen

lainahöyhenissä

 

viikonloppu vierähti hyisessä Turussa loistavassa seurassa. 

kuvien tumma hurmuri kantaa nimeä Ypäjä Yö.  Yö on veljeni vaimon, ja hänen siskonsa yhteisesti omistama ruuna, jonka kanssa käyn aika ajoin Turussa treenaamassa esteitä. nimensä mukaisesti Ypäjältä kotoisin olevan suomenhevosen leipälaji on ehdottomasti kouluratsastus, mutta esteiden ylitys alkaa sujua sekin hienosti. hyppy kehittyy koko ajan, ja intoa piisaa. 

tällaiset hevosviikonloput ovat omiaan syventämään armotonta hevoskuumettani. huomaan ajautuvani jatkuvasti selailemaan taloprojektin inspiraatiokansioiden lomassa myös myyntihevostarjontaa. toistaiseksi järki vielä sanoo ei, mutta saa nähdä kuinka pitkään.. 

 

 

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana! Nimi ja hevonen :) Ja kuvat! Hevoskuume täälläkin, tai ihan vaan "löytäisinpä hyvän tallin jolla käydä" -kuume. Monta vuotta superhyvän (suomalaisen) opettajan tunneilla käyneenä on vaikea saada muista mitään irti, ja täällä Keski-Euroopassa, vaikka hevosurheilun mekkana tätä kai pitäisi pitää, tuntuu olevan usein vähän kovempi tyyli kuin mihin Suomessa "puskatalleilla" olen tottunut. Oi istuntatunnit ja kuurainen maa ja suomenhevonen <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Ai niin ja se miksi alunperin innostuin kommentoimaan unohtui kokonaan. Joskus ala-asteella opettaja kysyi luokaltamme mitä tarkoittaa hevostelu ja minä tietysti innokkaana heppatyttönä olin vastaamassa, kunnes opettaja kertoi että se tarkoittaakin jotain törkyilyä/sikailua. Maailmani musertui :-D

ihhahhaa (Ei varmistettu)

ohoh, tainnut alaturpis vahingossa mennä turhan kireälle. mutta hevolle ja heppailulle propsit!

Piret
lainahöyhenissä

Useampi sormi mahtui molempien remmien alle. Kiitos kuitenkin tarkkaavaisuudesta, varusteiden sopivuus on ensiarvoisen tärkeää :) 

Anoyymi (Ei varmistettu)

Älä höpötä, kuvasta katsomalla ja varsinkaam näistä kuvista ei voi tietää onko remmit liian tiukalla tai ei. Turparemmin tarkoitus on sitäpaitsi pitää suu kiinni, ja tälläisessa kaksoisturparemmissa nimenomaan _alaturpis_hoitaa sen homman. Jos hevosen anatomia on semmoinen että turpista ei voi pitää kiinni (painaa hammaslomaan tai hengitysteihin) niin silloin turparemmi on parempi vaihtaa toisenlaiseen tai miksei jättää pois kokonaan.

miljainen (Ei varmistettu)

Oi onpa komea tämä Yö :)

Kommentoi