paljon mahtuu viikon sisään

kirjoitin juuri uusimpaan intsagramkuvaani, että hyvältä maistuu elämä kun on mahtava yhteistyösopimus tulevalle vuodelle allekirjoitettu, firma perustettu, molemmat eläimet paranemaan päin ja auto hinattu ehjänä ojasta.

huh.

tähän kiteytyy aika erinomaisesti kulunut, hyvin hektinen, viikkoni.

juuri nyt päälimäisenä tunteena on valtava onni, mutta myös murhetta on viikkoon mahtunut.

ensimmäinen murhe, joskin ajoissa operoitu, oli Chloen selkärangan viereen lyhyehkössä ajassa noussut patti. aluksi rasvapatiksi uskottu nakale, osoittautui kasvaimeksi ja päätettiin poistaa ennen kuin ennättää kasvaa suuremmaksi.   leikkaus onnistui erinomaisesti ja Chloe on toipunut esimerkillisen reippaasti.

tästä selvittyä oli Clarissan vuoro. ehdin jo mennä mielikuvituksessa pahimpaan skenaarioon, kun tamma nilkutti oikeaa etujalkaansa aivan kuin se olisi poissa pelistä lopullisesti. onneksi vakavamman vamman sijasta syy oli tulehtuneessa vuohisrohtumahaavassa, mihin hyvin tavanomaiseen vaivaan herkkä hevoseni luonnollisesti reagoi erityisen voimakkaasti ja dramaattisesti. myös Clarissa voi jo paremmin, ja on pian ehta itsensä kaikkine terveine jalkoinensa.

kurjien sattumusten kirsikaksi liipaisin eilen vielä auton koko kyljen mitaltaan ojaan.

näissäkin kurjissa sattumuksissa lopulta kaikissa on ollut hopeareunus. eläimet toipuvat kukin tahollaan ja ihmisille ei sattunut ulosajossa mitään.

viikon hyvät uutiset sen sijaan ovat erinomaisia. niin valtavan suuria hyviä uutisia, etten moisia muista elämäni varrelle montaa osuneen.

perustin oman yrityksen, ja solmin samaan syssyyn upean yhteistyösopimuksen vuodelle 2020.  molemmat asiat ovat henkilökohtaisella tasolla  niin suuria, että olen loputtoman ylpeä itsestäni.

ylpeä että uskalsin, vaikka hirvittääkin. ja vaikka tämä ei varsinaisesti juuri tuo muutosta arkeeni, on tämä silti valtava askel itselleni

siispä vuonna 2020 tittelilistaani lisätään yrittäjä, brändilähettiläs  ja sponsoriurheilija.

tuleva vuosi näyttää olevan suurien unelmien vuosi.

erinomaista itsenäisyyspäivää toivoen,

Tiiu Piret 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *