perfect combo

lainahöyhenissä

 

olen vähintään yhtä innoissani tästä Olsenin sisarusten Bik Bok- malliston kakkososasta, kuin olin malliston ensimmäisistäkin maistiaisista. muotisisarusten yhteistyömalliston toinen osa keskittyy suureksi osaksi virtaviivaiseen ilta- ja juhlapukeutumiseen. laadukkaista materiaaleista, mm. villasta, silkistä ja nahkasta, on loihdittu jokaiseen garderobiin sopivia  kivijalkoja kuten supernaisellisia hameita, kapeita housuja ja kauniisti leikattuja takkeja.

itseäni on aiemmin hieman hiertänyt julkkissuunnittelijoiden ja muotiketjujen yhteistyömallistoissa kautta linjan tietynlainen yliyrittäminen ja turhilla yksityiskohdilla neppailu, mutta Olsenin minikaunottaret ovat onnistuneet omassa mallistossaan järjettömän hyvin so far. 

ensimmäisenä omista suosikeistani kuvasin teille burgundyn (!!) sävyiset kapeat vetskarihousut ja väljän harmaan villakangastakin. paitsi että viininpunainen ja harmaa toimii yhdessä 100-prosenttisesti,  on reilusti mitoitettu takki ja superkapeat housut muutoinkin aika täydellinen yhdistelmä meikäläisen makuun. 

 

translation// wearing an awesome burgundy zipper pants* and a grey coat* from MK&A Olsen for Bik Bok collection. 

* gifted

 

Kommentit

tiinapetriikka

ihan niinkuin otsikossa lukee; perfect combo! Olsenin tytöt näyttävät parastaan. :)

Piret
lainahöyhenissä

eikö !! ihan huikeita vaatteita molemmat <3

Lusikka (Ei varmistettu) http://oh-deardeer.blogspot.com/

Voi täydellisyyttä! Tuo takki on kyllä unelma....

Aisha J
Aisha

Upea asu!

Kommentoi