perusfarkut

lainahöyhenissä

 

tähän toimituksen heittämään haasteeseen oli pakko tarttua. kaapissa kesää odottaneet Leviksen legendaariset tönkkösuolatut, eli 100% puuvillaiset, viisnollaykköset ilman elastaanin hituakaan kun ovat kuin nyrkki silmään tähän perusfarkku- haasteeseen.

sataprosenttisesti puuvillaisia farkkuja ei nykyään valmista varmaan kukaan farkkufirma - vähintään prosentti elastaania löytyy  jokaisesta denimparista joustoa ja käyttömukavuutta lisäämään. enkä kyllä moiti tätä kehityksen suuntaa. kyllä tämä täysdenim on aika junttura päällä.

muutoin pidän todella farkun kauniista pesusta. ja saatanpa säästää lahkeetkin pitkinä ensin suunnittelemani shortsimodauksen sijasta. pikkaisen kun lahkeita onnistun kaventamaan, niin nämä peltipöksyt ovat ehkä kevään lempparit.

haaste on nyt heitetty. osallistu!

idea on simppeli - kuvaa ylläsi omat perusfarkkusi, ja julkaise kuva Lilyssä tai instagramissa tägein #perusfarkut #trendimag, ja kuvasi saatta päästä Trendin sivuille.

translation// wearing vintage Levis 501`s with JC Denim Company tanktop, h&m coat & scarf and Nike sneakers.

 

Kommentit

Hanna Maria
Hanna Maria

Ah, huikeet.

mikaelaaaah (Ei varmistettu)

Moi, älä kavenna lahkeita! Ovat makeet noin ja korkkareiden kanssa varmasti ihan huikeet. Ite oon tehny leviksissä niin, että ota lahkeen ihan reunasta kiinni ja taita pystysuunnassa ("pinch"), laita hakaneulalla kiinni ja taita. Silloin lahkeet saa käärittyä kapeiksi ja taite näyttää hyvältä, tai siis sellaiselta miltä muotilehdissä näkyy ;) :D

Piret
lainahöyhenissä

no piru - kuulostaapa loistavalta vinkiltä ! menee testiin :) tänks!

watch this space

Musta nuo farkut näyttäisi myös tosi kivoilta sellaisella ihan raakaleikatulla lahkeella :) Ei tarvii kaventaa, mutta etenkin kun leikkaa sen pituiseksi että nilkka näkyy, niin näyttää jotenkin "kevyemmältä" kuin käärittynä, ja sopii mm. korkkareiden kanssa ihan täydellisesti!

Piret
lainahöyhenissä

näin ajattelin toimia lahkeen kanssa mikäli en shortseiksi lyhennä. shortsi-ideasta olen kyllä luopunutkin jo, koska nämä on kokonsa puolesta aivan nappiin ja siksi toimivat myös lahkeiden kera :)

Kommentoi