pikamanikyyri

lainahöyhenissä

 

sain ystävältäni vihiä tästä huikeasta tuotteesta, ja katsonkin nyt velvollisuudekseni vähintäänkin laittaa hyvä kiertämään edelleen teille.

olen laiskistunut kynsien värjäilyssä todella flegmaattiselle tasolle, koska lakan kuivumisen venailu on kohtuutonta ajan haaskausta - tai oli tähän saakka. tästä pienestä putelista vain suihkaistaan fixeriä lakkakerroksen päälle and your good to go. lakka kuivuu hetkessä, ja jättää kauniin kiillon kynsiin. ihan 10+ tuote joka likalle.

Euroopassa reissanneet ovat varmasti törmänneet KIKON myymälöihin, mutta Suomesta merkkiä ei vielä saa muualta kuin nettikaupasta. kyseessä on Italialinen meikkibrändi, jonka hinta-laatusuhde on vertaansa vailla: esimerkkinä huulipunat 2,50-6 €. aiemmin olen vakuuttunut merkin kynsilakoista ja huulituotteista, mutta nyt Barcelonasta hankitut ripsiväri, luomivärit ja peitevoide ovat  huikeita nekin.

 

translation// the latest addition to my makeup kit - Nailpolish Fixer from Kiko. this fixer helps your nailpolish to dry and set in just few seconds.

 

 

Kommentit

Anna Käyhkö (Ei varmistettu) http://lauantaimurhetytto.blogspot.com

Oih, täytyy testata :----) Innostun itse lakkailemaan kynsiä aina juuri ennen töihin lähtöä, ja tällainen tulisi kyllä tarpeeseen ettei tarvitsisi hävetä töissä pilalle menneitä kynsilakkoja terveisin ihminen kuka ei ikinä tunnu oppivan lakkaamaan kynsiä sillon kun on aikaa!

Silja Maaria (Ei varmistettu) http://www.mintunmustaa.blogspot.fi

Kiitos, huippu pelastus. Mulla kuivuu aina, lakasta riippumatta, kynnet aivan älyttömän hitaasti. Pakko testata. :)

Iina-Maria (Ei varmistettu)

Eikä onko tuollainen supersankari oikeesti olemassa! Vau!

Juuri eilen kirosin tuhannetta kertaa, kun kynsilakkailun lopputulos oli jälleen pilalle rullautuneet lakat. Mä en vaan ymmärrä. Vaikka kuinka kauan odottelisin kynsien kuivumista (mikä tuntuu ikuisuudelta ja kidutukselta), lakat rullautuvat ja kolhiintuvat kuitenkin...
Päätin jo luovuttaa. Mutta enpä sittenkään! Pakko testata tätä arjen pelastajaa.

Kiitos tuhannesti vinkistä!

Kommentoi