pikkaisen fiinimpänä

lainahöyhenissä

 

lauantain ristiäisasukriisi selättyi viimein ihan oman kaapin tarpeilla. Isabel Marant pour H&M:n silkkimekosta on muotounut turvamekkoni, joka tuntuu sopivan kaikkiin tilaisuuksiin, missä mekko ylipäätään mielin pukeutua. mekossa on harvinaisen imarteleva leikkaus, eikä yleensä varauksetta inhoamani olkapäähörsyt ärsytä tässä koltussa lainkaan. päinvastoin.

kenkäkaappini ympärimylläys sen sijaan herätti hoksaamaan, että muutama vuosi takaperin lähes sataa kenkäparia lähennellyt korkokenkävarantoni on huvennut tasan seitsemään pariin. ja näistäkin kolme paria on korollisia nilkkureita.

ei sillä että enempää korkopareja kaipailisin, huvittavaa vaan huomata miten materian haaliminen alkaa vihdoin iän myötä asettumaan mukaviin uomiin.

translation// my outfit for a christening party last saturday. wearing Zara heels, Isabel Marant pour H&M silk dress and Zara coat.

 

Kommentit

-H (Ei varmistettu)

Upealta näytät :) Mistä kauniit korvikset?

Piret
lainahöyhenissä

oi kiitos kauniista sanoista :) Korvikset ovat huikea löytö Glitteristä - näitä kehutaan poikkeuksetta aina, kun niitä käytän. ikävä kyllä näitä ei taida olla enää, kun ostin muutama vuosi takaperin.

Kommentoi