pikkuhuoneessa

lainahöyhenissä

 

se MAHTUI sittenkin !! kuten kuvasta näkyy, oli vanhan rautasängyn mahtuminen sille kaavailtuun paikkaan ihan milleistä kiinni. mutta se mahtui mahtui mahtui mahtui - joutui pienen voitontanssin rykäisemään lopuksi.

seuraava pulma onkin löytää sopiva patja sänkyvanhukseen. veikkaan että joudun tilaamaan Etolasta mittatilauspatjan, sillä mitat eivät natsaa mihinkään tiirailemiini valmispatjoihin. 

löytyykö teiltä kokemusta näistä teetetyistä patjoista ? apu olisi tarpeen

translation// our 2nd bedroom is finally starting to look cozy...

Kommentit

Iina-Maria (Ei varmistettu) http://hellostranger-maria.blogspot.fi

Vaikka sänky on todella hieno, huomioni kiinnittyi tuohon mahdottoman kauniiseen kattokruunuun. Vau! Oon aina yhtä häkeltynyt näistä sun sisustuspostauksista.

Miss T (Ei varmistettu)

Oooo, miten ihana huone! Kattokruunu kruunaa (!how smart am I!) koko komeuden! Ihania ratkaisuita!

HeidiF
Fancyrunway

Kerrassaan ihan koti teillä!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä on tuo ihana A-kirjaiminen lamppu? Mä en kestä jos se on kirpparilta tai huutokaupasta... Kattokruunu on kans mahtava!

Oi oi (Ei varmistettu)

Kaunis sänky! Onko tuo ainoa ratkaisu miten mahtuvat olemaan kirjoituspöydän kanssa?

Kkiira (Ei varmistettu) http://www.kkiiras-memories.blogspot.fi

Niin kaunis huone,että tuolla kyllä silmä lepäisi:>

Piret
lainahöyhenissä

Iina-Maria: tuo kruunu on kyllä mahtava. maksoin itseni kipeäksi sen kunnostamisesta niin se saa kulkea mukana koko elämän :) 

MissT:  haha eikö kruunaakin ;) 

HeidiF: kiitos paljon :D

Vierailija: Se on sisustuskärpäsen puodista täältä Jyväskylästä - teen siitä pian ihan oman postauksenkin kunhan saan aikaiseksi ;) 

Oi Oi: Kylläpä se melkein on, sovitettiin toisinkin päin, mutta tuo kirjoituspöytä on yli 90cm "syvä", joten täyttäisi toisin päin liikaa huonetta.. 

Kkiira: kiitos kaunis - toivotaan että vieraatkin viihtyvät omassa vierassopessaan :) 

 

Jenni S.

Oi, maailman suloisin pikkuhuone! Kyllä vieraat varmaan viihtyvät.:)

Vieras vierailija (Ei varmistettu)

Täälläkö sie onnekas kirjottelet blogia jatkossa? :-) Ihanan valoisa mutta tunnelmallinen huone! Vähän on kyl ahtaan näköinen, mut niin valtavan kaunis sänky ja pöytä, et en kyl malttais itekkään vaihtaa niistä kumpaakaan johonkin kapeampaan vaihtoehtoon. :-) Miekin mietin, et jos sängyn laittaisi ikkunanseinän suuntaisesti ja pöydän jommalle kummalle viereiselle seinälle, mut jos pöytä tosiaan on niin syvä, niin sehän tosiaan vie tuolin kanssa n. puolet huoneleveydestä.. Vaikea sanoa näkemättä kumpi parempi, mut uskon että tämä, kun olet tähän päätynyt. :-) Ja kattokruunu kruunaa kokonaisuuden!

Piret
lainahöyhenissä

Jenni S: kiitos :) toivotaan näin !!

Vieras Vierailija: Täälläpä hyvinkin, suuren pöydän ääressä. No sehän siinä onkin, kun vanha venäläinen kirjoituspöytä tuli hetken mielijohteessa huudettua huutokaupasta eikä siitä raaski luopua - se on niiin kaunis. Sänkyä oli muutoinkin todella vaikea löytää sellaista, mikä sopii tuohon koloon ja myöskin huoneen fiilikseen. Onneksi huoneessa on pituutta kivasti että ei liian täyteen tupatun oloinen livenä.

Saadaanpahan tila hyötykäyttöön vaikka naftia onkin :D

 

Vierailija (Ei varmistettu)

voou upee huone! (:

Naemii (Ei varmistettu) http://naemisnotebook.tumblr.com/

Ihana huone!!!

Venlakarpalo

Hei,

kuten kaikki edellä, ihailen suuresti huoneen kauneutta! Muitta voin myös sanoa muutaman sanasen Etolan patjoista! Minulla on kesämökillä käytössä tuollainen mittatilauksena ostettu patja. Hyvät unet on siinä saanut, ja muistaakseni hankkiminen oli helppoa, palvelu hyvää ja niin edelleen. Vanhempani toimivat maksumiehinä, joten enempää muista...

Toivottavasti saat haluamasi!

Vierailija (Ei varmistettu)

Halvimmalla varmaan pääsee kun ostaa Ikeasta vaahtomuovipatjan ja leikkaa itse ylimääräiset pois. Sieltä löytyy monen hintaisia ja jos haluaa panostaa niin lateksipatjojakin taitaa löytyä.

Kommentoi