pikkujoulut jakkupuvussa

lainahöyhenissä

 

omat ainokaiset pikkujouluni siintävät vielä edessäpäin, minkä vuoksi vierailin  vuokraamo Lumossa etsimässä mieleistä hippavaatetta. mekkoa ei ehkä kuitenkaan hotsita tuonne sysipimeään räntäsäähän pukea, joten ajattelin testata josko piukkalahkeisten discopantsieni seuraksi löytyisi sen verta sopivaa jakkua, että lopputuloksena olisi pikkaisen fiinimpi jakkupukulookki.

ja kyllähän moinen löytyi.

muistuuko taannoinen Lanvin for H&M kollaboraatio vielä mieliin? kyseinen mallistohan oli muutamaan sanaan kiteytettynä juhlapukeutumisen riemuvoitto tyllimekkoineen ja rönsyilevine koruineen - mutta kuuluipa mallistoon myös tämä virtaviivainen, ja aavistuksen maskuliininen jakku, joka ainakin itseltä on mennyt malliston julkaisuhuumassa tyystin ohitse.

kimaltavat jättinapit ovat juuri se pieni extra, jota mahdollinen jakkulookkini kaipasikin. (tässä muuten myös todella käyttökelpoinen DIY- idea.)

ihastuin Lumo vierailullani palavasti myös tähän Marc by Marc Jacobsin salkkuun.  kompakti koko, hienostunut patenttinahkainen pinta ja kultaiset detaljit huokuvat tyyliä ja käytännöllisyyttä.

 

translation// wearing Lanvin for H&M blazer and Marc by Marc Jacobs bag, both from designer rental company Lumo.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Toi sun urheiluhousuinnostus on kyllä jotain niin kamalaa. Ne ei oikeesti sovi korkkareiden kanssa, joskin tää on hieman parempi versio kuin ne kolmiraidalliset.

Mietin että miten paljon sua naurattaa 5 vuoden päästä kun katselet näitä trikoo-korkkari -yhdistelmäkuvia ;D

Piret
lainahöyhenissä

näinhän se on että mieli muuttuu ja menneille nauretaan. nämä american apparelin discopantsit eivät sen sijaan oikein lukeudu tuohon sporttihousukategoriaan vaikka kiiltäväpintaiset ovatkin.

mutta jos ei muuta positiivista tästä postauksesta kostu, niin ainakin sait päivän naurut. ja nauruhan on aina hyvästä :)

Sonja Säde

Mun mielestä tosi ihana; samaan aikaan skarppi ja rento kokonaisuus! Ja himottavan ihana laukku ;)

reetta v. (Ei varmistettu) http://reettavee.com

Mä taas pidän noista discopantseista aivan hulluna - ja sopivat pikkujoulukauteen enemmän kuin hyvin!

Kafkaliina (Ei varmistettu)

Mielestäni tosi onnistunut kokonaisuus. Jotenkin skarppi "jakkupuku" on kaikkien pikkumekkojen, paljettien ja erilaisten haalarien ylitarjonnan keskellä kovin fresh pikkujouluasu. Ja tuo laukku on puhdasta rakkautta! Kiitos myös kun kirjoitit Lumosta, oli tällaiselta osa-aika Jyväskyläläiseltä jäänyt moinen helmi aivan huomaamatta.

koppis (Ei varmistettu)

Magee on! Osuiko silmiisi muita Lanvin for H & M asuja Lumossa?

koppis (Ei varmistettu)

jostain syystä kirjoitusvirheeni tulee tekstiin korjausyrityksestä huolimatta. :( Mutta Lanvin for Hennesiä tarkoitan. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Magee on! Osuiko silmiisi muita Lanvin for H & M- asuja Lumossa?

Piret
lainahöyhenissä

ei kyllä sattunut silmään, varma en tosin ole !! käy ihmeessä katsastamassa heidän tarjonta läpi - löytyy varmasti jotain mieluisaa :)

Kommentoi