pitkässä jakussa

lainahöyhenissä

  


Muutama kevät takaperin, pitkänpuoleiset boyfriend bleiserit oli parasta mitä ihminen saattoi ylleen pukea. Ja nyt kun suurin vimma ja ihastus on laantunut, näyttävät ne edelleen hyvältä - harkitun rennolta.  Vai kuka ei mielisi vaatetta, joka toimii hippamekon kanssa siinä missä bootsien ja teepaidankin ?


Yksi teistä nosti ääntään eilen, ja pyysi minua kauniisti ottamaan isot alkukirjaimet käyttöön. Tein työtä käskettyä, vaikka hassulta tämä tuntuukin vuosia kestänneen pienillä naputtelun jälkeen.  Tätä aasinsiltaa näppärästi käyttäen rohkaisen teitä kertomaan jatkossakin, jos jokin mieltä askarruttaa.


 


translation // one of my favourite everyday outfits - American Apparel riding pants, t-shirt and a vintage boyfriend blazer.


 

Kommentit

Martina (Ei varmistettu)

Hmph, mä kyllä tykkään kun kirjoitat vain pienillä kirjaimilla :) Paljon onnea Lilyyn siirtymisestä!

Vierailija (Ei varmistettu)

eiiii, minäkin jotenkin kovasti tykkäsin pikkukirjaimilla kirjoitetusta tekstistä.. se kuului jo mielestäni blogisi tyyliin:)

Piret
lainahöyhenissä

äää mitä tässä nyt sitten pitää tehdä :D

minustakin se on olennainen osa Lainahöyheniä, mutta sekin on harmi jos se häiritsee osaa lukijoista. Kaikkia ei voi kuitenkaan miellyttää, joten palataan siihen ?

Vierailija (Ei varmistettu)

ehottomasti pienet kirjaimet, jos tässä mielipidettä kysytään! musta se oli sun juttu:)

Vierailija (Ei varmistettu)

hei! Saanko vaivata sinua pienellä kysymyksellä? Olen jo jonkin aikaa kaavaillut tilaavani american apparellin riding pantsit, mutta koko askarruttaa.. ovatko mielestäsi normaalikokoisia, pienempiä tai kenties suurempia? minkä kokoiset omasi ovat,jos saan kysyä? :) kiva blogi,tervetuloa Lilyyn!

Piret
lainahöyhenissä

No jatketaan pienillä siis.

 

Vierailija: toki saat vaivata, pahoittelen vastauksen viivästymistä. Riding pantsini ovat kokoa S, ja sanoisin että vastaavat kokoaan. Disco pantseissa sen sijaan minulla on kahdet kokoa XS (jotka ovat todella pienet), mutta S taas oli auttamattomasti liian iso.

Näiden kaksien housujen koot siis eroavat toisistaan melko lailla, joten sanoisin että Riding Pantsit vastaavat paremmin normaalia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksestasi :)

Kommentoi