pleated white

lainahöyhenissä

 

pidän valkeasta vekkihameestani aivan hirmuisesti - siltikään en ikinä käytä sitä. olen pahapäisenä mieltänyt hameen käyttökieltoon, koska mielestäni näytän siinä turhan, noh,  lantevalta. tiedättehän te, miten valkea alaosa välillä tuntuu omassa päässä turhan hurjalta ja ihmistä liioin suurentavalta. 

vai olenko ainut joka näin itselleen uskottelee ? en kai ?

että oma käsitykseni lantevuudestani saisi vielä enemmän pontta alleen, lähden   n y t   Jaloon parmesan-ranskalaisille - yksinkertaista neroutta yhdistää nämä kaksi jumaltuotetta

 

translation// wearing my 2ndhand pleated skirt with Stylestalker shirt, sandals from Naxos and Mulberry bag. now off to dinner with my friends, gonna have a huge plate of parmesan fries - theyre THE best xx

Kommentit

Iina-Maria (Ei varmistettu)

Uuu ihana! Niin hame, että koko asukin. :-) Ja kyllähän se vähän niin tuppaa olemaan, että vaalea alaosa mukamas leventää. Itselläni valkoiset farkut, ja mielestäni reiteni näyttävät hirveän leveiltä niissä... Inhottavaa, mutta minkäs sille vinksahtaneelle päänupilleen voi!

Vierailija (Ei varmistettu)

upealta näytät, kuten aina!

Vierailija (Ei varmistettu)

Huoh, kuvat sai mut haukkomaan henkeä!! Näytät tosi upealta, mistä tuo mahtava paita on?? :)

Cecilia79 (Ei varmistettu)

Onnistut aina olemaan niin trendikäs ja harkitun klassisesti tyylikäs samaan aikaan, että voi huhhuh! Upea asu taas kerran, jag gillar! :)

xx Cecilia,
http://guabk.blogspot.fi/

Piret
lainahöyhenissä

Iina-Maria: Kiitos !! Näinhän se on, mikäs meidän akkojen päitä kääntäämään kun joku pinttymä ollaan aikaan saatu :) hih

Vierailija: kiitos ihana :)

Vierailija:  No juku pliuta :) paita on Stylestalkerin vuoden 2010 mallistosta. Multa löytyy tämä paita myös valkoisena ja molemmat vielä kahtena kappaleena ettei vaan pääse häviämään tms :) aivan älyttömän kaunis paita minustakin !

Cecilia: kiitos kiitos kauniista sanoista

Valentine

Mulla on ihan sama fiksauma. Tietynlaisia hameita (yleensä sellaisia löysiä ilmavia) en vaan voi käyttää vaikka miten superkauniita ovat. Housut, shortsit ja kynähameet menee valkoisinakin kuin vettä vaan, mutta löysispuolihameet on mun peilikuvassa defninite-nounou. Harmi!

Hameesi on tosi kaunis, ja diggaan juhlava hame - löysä paita - varvastossu - nahkalaukku -yhdistelmästäsi kovin. Näytät hyvältä, etkä lainakaan liian lanteikkaalta! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

tuo hame on aivan upea! oliko jalon ranskalaiset maistamisen arvoiset? söin nimittäin siellä viime kesänä parhaan club sandwichin IKINÄ:)

Haukka (Ei varmistettu)

Oih, kaunis asu, todistaa ettei vauvamasua tarvitse peittää lötköverkkareihin :).

Piret
lainahöyhenissä

Valentine: semmosta se vähän taitaa olla ;)  

Vierailija: todellakin oli !! Jo toka kerta kun syön ne ;) 

haukka: hah, vauvamasua -omassani ei ainakaan vauva piileskele 

mesi

Kiva asu. Usein maksihameissa tulee mullekin maksiolo, mutta hyvä idea vilauttaa kaistale vatsaa, ettei kokonaisuus mee liian muodottomaksi. Thumbs up!

Vierailija (Ei varmistettu)

Piret toi vauvamasukommentti oli selkeää vittuilua ethän välitä

Piret
lainahöyhenissä

Mesi: kiitos !! Olen samaa mieltä, masua hiukan kehiin niin johan paranee :)

vierailija: niimpä se taisi olla - kauniiseen pakettiin puettua sellaista. En minä moisesta ota nokkiini :) eli no harm done 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllä munkin täytyy rehellisesti sanoa (vaikka meinasin olla kirjoittamatta), että olin varma kun katsoin nämä kuvat, että olet raskaana. Ei sillä, että sinulla vatsaa olisi yhtään, kun katsoo muita kuviasi, mutta tuo hame vaan tekee tuollaisen "kummun" tohon vatsan päälle. Ja toisaalta olet sellaisessa asennossa, että selkäsi on kaarella. Voi tietty olla, että livenä ei näytä siltä vaan kuvat hämäävät. Mutta toisaalta, mitäs sen väliä on, miltä vatsa näyttää kun olet muuten niin kaunis :) Mutta tiedän itsekin, että useasti näyttää tuollaisessa hameessa leveämmälle ja jotenkin en sen takia osaa käyttää. Ehkä pitäisi laittaa vyö hameen seuraksi niin näyttäisi kapeammalle. Toivottavasti et pahastunut kommentista, kerroin vain rehellisen mielipiteeni kun sitä kysyit :/ Mutta on kyllä nätti asu muuten :)

Piret
lainahöyhenissä

En pahastu tokikaan - ja oikeassa olet, etenkin ekassa kuvassa näyttää että selkäkaarella pitelen vatsaani. Kaunis ajatus ehdottomasti, mutta tätähän minä tarkoitin hameessa - väärät paikat korostuu :)) kiitos kommetista, niitä on aina kiva lukea 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ah mikä täydellinen kombo... Haluan tuon laukun!! (ja no paidan myös..) :)

Kommentoi