postikortteja Ericeirasta

lainahöyhenissä

 

Portugalin matkamme kohdistui muutamaa Lissabonissa nukuttua yötä lukuun ottamatta aalloistaan tunnettuun pieneen Ericeiran kaupunkiin. 

rakastuimme ystäväni kanssa hurmaavaan surffikaupunkiin niin palavasti, että palaamme varmasti takaisin. jos surffaaminen on haaveissasi, etkä ole koskaan päässyt testamaan, ei Ericeiraa parempaa kohdetta liene Euroopan etäisyyksillä toista. useita helposti lähestyttäviä rantoja hyvillä aalloilla on vieri vieressä, ja opettajia ja surffikouluja löytyy niitäkin ihan jokaiseen makuun. 

erityismaininta ihanalle aamiaiskahvila Sunset Bamboo baarille, jonka acai- ja smoothie- bowlit, sekä valtaisat grilled cheese leivät olivat suorastaan taivaallisia. seafoodin ystäville vinkiksi kalaravintola Ti Matilde, jossa söin kaupungin kauneimmalla terassilla elämäni parhaimmat simpukat - viereiseen pöytään kannettu seafood sampler plate herätti kateutta sekin. 

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Aivan ihania kuvia taas. :* Silmä ja sielu lepää näitä ihastellessa!

SuviP (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/suvinmatkassa/

Ihania kuvia!!

Täällä huutelee toinen jolla on major Ericeira crush :) Vietimme heinäkuun ensimmäisen viikon sielä, ja ihastuin paikkaan totaalisesti. Ja Sunset Bamboo bar oli minunkin suosikkini <3

Kirjoittelin juuri blogiini Ericeirasta, jos haluat käydä katsomassa :)
http://www.rantapallo.fi/suvinmatkassa/category/ericeira/

Iina S. (Ei varmistettu) http://www.iinas.fi

Minäkin liityn kuvien ihastelijoiden joukkoon! Todella tunnelmallisia kuvia. Olen surffannut Ericeirassa ja paikka on upea :)

www.iinas.fi

Kommentoi