postikortteja Koh Lantalta

lainahöyhenissä

 

niin se vain tämäkin loma hujahti hetkessä, ja täällä jo pötköttelen villasukat jalassa omassa, jumalaisessa sängyssä.

näin koko yön unta täydellisen kypsistä avokadoista (ilmeisesti ainoa hedelmä, mitä on mahdotonta löytää Thaimaan saarilta), ja odotan kuumeisesti lähikaupan aukeamista ja aamiaishölskettä kotikeittiössä. kahvipapujen jauhamista, ja Chloen ruokkimista leivänkäntyillä suoraan ruokapöydästä.

tämänkin loman jälkimainingeissa ehkä paras tunne on se, miten innostunut voi ihminen olla päästessään valmistamaan omat ruuat ja pyörimään tuttuihin nurkkiin. jopa kotona odottanut virroista poiskytketty jääkaappi, minne oli tiukasta syynistä huolimatta jäänyt kahdeksi viikoksi lojumaan puoliksi syöty fetajuusto, oli sekin ihan OK tilanne. kahden vuorokauden matkustamisen jälkeen olisin voinut kuvitella täydellistä mental breakdownia, mutta olin ikihyvilläni kun pääsin siivoamaan oman jääkaappini.

ihana tunne.

 

Kommentit

Hei,

On ollut ihana seurata matkaasi niin blogin kuin snapin puolelta! Suunnittelemme matkaa myös tuonne suunnalle maaliskuussa ja Lipe & Lanta ovat pyörineet myös kohdevaihtoehtoina. Olisikin tosi kiva kuulla että mitä tykkäsit kohteista / millaiselle matkaajalla suosittelet, missä majoituitte ja miten matkustitte saarille Bangkokista :) mukavaa kotiinpaluuta!

2avlt5 (Ei varmistettu) http://2avlt5.blogspot.fi/

Ai että, ihania kuvia. Kauhea matkakuume vaan kasvaa kasvamistaan, mutta juuri nyt ei aika saati rahatilanne anna periksi millekään kaukomatkalle. Matkustaminen on ihanaa, mutta ihanaa on myös aina palata kotiin omaan sänkyyn ja omaan arkeen. Ja omien ruokien pariin, ai että.

Aniliini

Täällä parhaillaan, kotimatka odottaa muutaman päivän päästä. Vaikka tänne voisi totisesti jäädä pidemmäksikin aikaa, ei auta - tekee mieli jo omiin nurkkiin. Missäpäin Lantaa olitte?

Kiti

Oih, ihania kuvia! Ollaan kuumeisesti metsästetty sopivaa äkkilähtöä, toivottavasti Thaimaa kutsuu meitäkin lähiviikkoina.

Kommentoi