in progress

lainahöyhenissä
olen puuhastellut taas pienen tee-se-itse projektin parissa - tai paremmin vanhaa kunnostaen. löysin mielenkiintoisen tuolin paikallisesta antiikkiliikkeestä, jonka hankkimista mietin melko pitkäänkin. tuoli on todella fiini etujalkojen tassuineen, mutta mustaksi maalattuna ja uudella kankaalla päällystettynä tulee olemaan juuri passelin glamööri sekoitettavaksi vanhojen puulaatikoiden ja lasipullojen sekaan.


en vaan nyt osaa päättä kangasta. toisaalta sinisävyinen ikat- printti kiinnostaa, mutta myös esim. Marimekon mustavalkea tasaraita tai jokin muu graafinen kuosi kiinnostaa - ehkä jopa räikeän värikäskin?


osaisittekohan neuvoa, mistä makeita huonekalukankaita kannattaisi syynätä ? minulla ei ole paikalliset kangaskaupat poislukien mitään haisua tästä hommasta. jeesatkaa hei !


translation// bought this stunning antique chair and just finished painting it. now  trying to choose the perfect fabric.. any ideas ? think blue Ikat fabric might be just right.


 

Kommentit

Vilma (Ei varmistettu)

Jos olet Helsingissä päin, kannattaa tsekata Missoni Homen valikoima. Kuviota ja etenkin väriä löytyy reilusti. Vilpittömästi ko. putiikin työntekijänä voisin nähdä montakin vaihtoehtoa tuossa makeassa tuolissa. Hieno projekti! :)

kolme3
Arctic Avium

http://www.orientoccident.fi/kankaat_ja_tapetit

http://www.annala.fi/kankaat-c-21.html

http://www.lauritzon.fi/index.php?content=pages&pageId=1&level2=1

Nuista löytyy kivoja verhoilukankaita. Jos haluat löytää kaikki näytteet samasta paikasta ja ehkä käyttää näytteitä kotona kannattaa kävästä Vepsäläisellä kattelemassa kun siellä on nuita kaikkia kankaita ja paljon muitaki. Myös verhoiluliikkeistä kannattaa käydä kattomassa ja ne miellellään tilailee yhteistilauksessa sulle pienen palan kangasta! Ja verhoiluliikkeestä saisit myös uuden pehmusteen tuoliisi. En suosittele mitään eurokankaan "verhoilukankaita" koska ne ei kerro mitään kulutusarvoja kuten värinkestoa ja martindalea! Niin ja tosi makee tuoli! Haidi

AnnaWn
Anna. P

Mitä jos kuosi olisi mustavalkoista isoa sahalaitaa tai kenties seepra kuvio?

Piret
lainahöyhenissä

Vilma: Wau, kiitos tästä ! Miten unohdin Missonin tyystin. selailin netistä hieman kangasvalikoimia ja löytyi todella upeita - joskaan perinteinen zigzag kuosi ei oikein innostakaan. Taidanpa pirauttaa liikkeeseen heti kohta :) KIITOS !

kolme3: kiitos kovasti !! Huikeita vinkkejä, eihän mulla olisi ollut mitään käsitystä mistä aloittaa googlen "mistä upeita verhoilukankaita" haun lisäksi :)

AnanWn: hmm sahalaita vois olla ihan jees, mutta seepra ei istu tulevaisuuden sisustus plääniin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei,
Voisitko tehdä postauksen sun sisustuksesta? Ja vaikka vähän raottaa millainen on tulevaisuuden sisustus plääni? ;)

Piret
lainahöyhenissä

Vierailija: heii, olenpa vanhan blogin puolella vähän asiaa valottanutkin mutta miksen tekisi sitä uudestaan. Tulevaisuuden sisustusplääni liittyy akuuttiin asuntokuumeeseen - eli suunnittelen lattia- ja seinämateriaaleista alkaen tulevaa unelmakotia, jota ei ole vielä edes päätetty hankkia ;) ei siis sen kummemmasta kysymys hih

vierailija (Ei varmistettu)

Hei, saanko kysyä kuvien lähteistä? Sohvakuva?

Piret
lainahöyhenissä

Vierailija: voi apua kun en muista :(  

Kommentoi