ravintolavinkit hurmaavaan Riikaan

pääsiäisen kolmen päivän pikaloma Riikaan oli täydellinen irtiotto hektiseksi käyneestä arkirytmistä.

syitä juuri Riikan valikoitumisesta lomakohteeksi oli mm. lyhyt matkustusaika, edullinen hintataso ja hyvä ravintolatarjonta. ruoka on itselleni yksi tärkeimmistä asioista niin lomalla kuin arjessa, mistä syystä selivitin ravintolavalikoimaa jo hyvissä ajoin kotoa käsin.

suureksi harmiksi muutama loistava vaihtoehto jäi testaamatta, mutta vinkkaan nyt niistäkin jotta joku teistä voi käydä ne kokemassa.

COD Robata Grill Bar

täydellisen tyylikäs japanilainen ravintola, jonka listalta löytyy alati uudistuvasti japanilaisen keittiön helmiä sushista tatakiin, ja kaikkea siltä väliltä. todellinen elämys aisteille, josta ihastuttava henkilökunta tekee ainutlaatuisen. myös suuri suositus cocktail- listalle, josta kokemisen arvoinen on ainakin Smoked Bloody Mary sekä japanilaisella Yuzu- sitrushedelmällä maustetut cocktailit.

Easy Wine

vanhan kaupungin sydämessä sijaitseva Easy Wine on hyvän ruuan ja viininystävän taivas. ravintola tarjoaa tyylikästä ruokaa ja annokset ovat täydellisiä pöytäseurueen jaettavaksi. ravintolan erikoisuus on viiniautomaatit, josta asiakas voi itse annostella viinejä ja maistella eri laatuja vapaasti. aivan ihastuttava konsepti, joka teki lähtemättömän vaikutuksen meihin kaikkiin. naapurista löytyy myös saman konseptin olutravintola Easy Beer, jossa listalta löytyy hieman konstailettomampaa ruokaa pizzasta burgereihin.

 

Herbarjis

Galleria- ostoskeskuksen katolla sijaitseva kattoterassillinen ravintola jäi ikävä kyllä meillä vain ihastelun tasolle kun löysimme tämän juuri ennen kentälle lähtöä. todella ainutlaatuisen kaunis miljöö drinkeille Riikan kattojen yllä.

Big Bad Bagels

herkullisia bageleita aamiaiseksi tai retkievääksi. Bageliraflasta myös ihanat mehut, smoothiet ja salaatit. myös hyvin vegaanisia vaihtoehtoja.

Zivju Lete

tämä mitä ilmeisimmin huikea kala- ja seafoodravintola jäi pääsiäispyhien johdosta suureksi harmiksemme kokematta. aivan ihana konsepti joka tarjoilee tuoretta kalaa ja äyriäisiä konstailettomasti aivan kuten hyvässä seafood ravintolassa kuuluu.

 

Kommentit (7)
  1. Siis niin herkullisia kuvia ja ihana postaus muutenkin!

  2. Kiitos, Riika on sellainen kohde, johon haluaisin päästä joskus, ja nyt sinne on enemmän yhteyksiäkin!:) Näitä kuvia katsoessa ja tätä lukiessa se matkakuume kyllä vain nousi 😉

    Mukavaa viikonlopppua!
    Ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *