red cravings

lainahöyhenissä

äkillinen pakkomielle punaisiin asusteisiin kirvoitti selaamaan nettipuotien vaihtoehtoja - ei olisi pitänyt. nyt kuvan kaksikko junnaa päässä jatkuvasti sävelellä kyllähänmänytnääansaitsisin. onhan joulu ja kaikki.

kun on jatkumossa neljäs iPhone menossa sirpaloituneen näytön vuoksi, niin satsaus Balenciagan puhelintaskuun on kyllä perusteltua. Mangon nilkkurit taas tahtoisin, koska ajatus punaisista bootseista kesähelteellä on liian kutkuttava.

translation// few more pics for Santa. balenciaga iphone sleeve and Mango suede boots.

Kommentit

Illuusia S

Red boots! Tell me about it!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mainitsit pari postausta taaksepäin, että koristelet piparit muun muassa valkosuklaalla ja pähkinöillä. Miten teet sen?

Että ennen uuniin laittoa (mietin että eikö valkosuklaa tällöin sula, vai eikö se haittaa)? vai paistumisen jälkee ? Ihastuin nimittäin ideaan kovasti, niin olisi hauska kuulla miten tämän koristelun toteutat:)

Piret
lainahöyhenissä

Illuusia S: no teikällä on jo !!

Vierailija: Valkosuklaa ja suklaa ylipäätään kannattaa lykätä pipariin heti uunista tultua - valkosuklaa etenkin paistuu uunissa ikävän ruskeaksi. Tässä vaan pitää olla samperin nopea, kun piparit kovettuvat tosi nopsaan. Karpalot ja pähkinät painelin taikinaan suorilta jo ennen paistoa. Tein itse luovasti piparitaikinasta vaan sormenpaksuisia tikkuja ja länttäsin täyteen herkkuja - jummi on hyvä dippailla glögiin :)

Iida L.

No kyllä kelpais tännekin!

VierailijaEveliina (Ei varmistettu)

niin tai ehkä olis aika jo vaihtaa puhelinmerkkiä :--D

Kommentoi