saara packbag

lainahöyhenissä

 

 

lisäkuvia Lumilta lainaan saadusta Saara- packbagista.

syy juuri tämän laukun valintaan oli äkillinen viehätys nimenomaan Lumin reppuihin. laukun muuntuminen kätevästi myös tote- malliseksi tuli täytenä yllätyksenä - joskin äärimäisen mieluisana sellaisena. 

itsessään laukku on höyhenen kevyt, nuden sävy täydellinen ja nahka todella laadukasta. olen  myyty - Saara on kertakaikkisen yliveto !!

Lumin skaba on edelleen käynnissä aina 28.2.2013 asti. muistakaa käydä antamassa äänenne omalle suosikkilaukulle - samalla osallistutte 150 euron lahjakortin arvontaan.

translation//  share your love on Lumis facebook and vote your favourite bag from Lumi S/S 2013 collection.

 

 

Kommentit

MmMm (Ei varmistettu)

Jaksaitko kertoa tuon laukun mittoja. Ihana on, mutta mietin, onko liian pieni kuitenkin omaan arkikäyttöön.

Paulo (Ei varmistettu)

Kysymykseni ei millään muotoa liity tämän postauksen aiheeseen, mutta eikai tuo haittaa... Olen aivan lumoutunut asunnostanne ja olisinkin erittäin kiinnostunut kuulemaan, mitä kautta löysitte sen? Tuollaisia aarteita kun ei kovin usein varmasti löydy! Kiitos myös mahtavasta blogistasi, olet todella inspiroiva pukeutuja ja sisustaja. Toivottavasti teet vielä paljon asuntopostauksia!

Piret
lainahöyhenissä

MmMm:  mitat ovat leveys 32 cm, korkeus 30 ja syvyys 14.  :) Laukku kyllä vaikuttaa tilavalta !

Paulo: voi KIITOS !! Saimme tietää asunnosta tuttavan kautta, että moinen olisi mahdollisesti tulossa myyntiin. Emme olleet oikeastaan edes suunnitelleet asunnon ostamista, koska uudisrakenteiset koppikerrostalot ei kiinnostaneet ollenkaan. Asiaan liittyi siis valtava tuuri, että kuulimme tästä asunnosta.

Kiinnostaisiko postaus, jossa esittelen kotia ennen ja jälkeen kuvina ? Asunto kun oli siis aivan perusteita myöten purettu ennen kuin aloimme hommiin ;)

 

 

U.K
BLUSH

kiinnostaa! Teidän asunto, ah. <3

Paulo (Ei varmistettu)

Kiinnostaisi aivan ehdottomasti! Ja en tosiaankaan varmasti ole ainut!

Lena* (Ei varmistettu)

Rakastuin huiviisi ensisilmäyksellä enkä saa sitä mielestäni :) saanko kysyä mistä olet sen löytänyt? Kiitos kauniista blogista!

Piret
lainahöyhenissä

U.K & Paulo: selvä, lupaan postailla mahdollisimman pian aiheesta ;)

Lena*: voi kurjuus, löysin tämän jättihuivin kirpparilta :( Eli toista samanlaista ei varmana tule vastaan. Huivi on melkoisen jämäkkä, eli toimii myös vaikka torkkupeittona. Se on kyllä kaunis.

Laura10 (Ei varmistettu)

Hei ja kiitos kauniista ja inspiroivasta blogistasi! Näistä kuvista tuli mieleeni, että mitä farkkumerkkejä sinä suosit? Nämä kun näyttävät todella hyvin istuvilta :) Itsellä farkut (varsinkin mustat) ovat usein käytössä, mutta niitä luottomerkkejä on vaikea löytää. Ja nuo bootsit tuovat sopivasti rosoa asuun, upeat! Mistä olet ne löytänyt?

i (Ei varmistettu)

Heissan,
onko tuo laukku Lumin uutta mallistoa? En löytänyt sitä mistään heidän nettisivuiltaan. Vai onko vika silmissäni?

Piret
lainahöyhenissä

Laura10: mulla on kuvissa jalassa AmericanApparelin riding pantsit - eivät siis farkut. ovat ihan ykkösbyysat !! farkuissa suosin crockeria ja ylipäätään olen tottunut ostamaan farkkuni JC:stä. Bootsit on ostettu ennen joulua Dinskosta - nahkaa ja maksoivat muistaakseni alessa 39 euroa :)

i: on kyllä !! Uuden malliston veskat tulee myyntiin viimeistään maaliskuussa :) Ei varmasti siis vielä ole nettisivuilla :)

 

Kommentoi