samat sävyt kodissa ja garderobissa

lainahöyhenissä

 

tarrasin härkää sarvista tässä luottovaatteita koskevassa postaussarjassa. 

hoksasin näitä kuvia katsoessani, että garderobini pitää sisällään tasan samat sävyt, kuin kotini sisustus. mustaa, valkoista ja murrettuja beigen sävyjä ripauksella messinkiä ja syvää vihreää - mikä vihreä esiintyy kotona huonekasvien muodossa, ja vaatekaapissa lähinnä ulkoiluvaatteissa, kuten talven luottoparkassani. muutoin värit loistavat poissaolollaan, kahta vaaleansinistä miesten kauluspaitaa lukuunottamatta. 

kuvan asu on hyvä esimerkki mukavasta arkiasusta. mustat leveälahkeiset housut yhdistettynä simppeliin singlet- toppiin on yksi suosikkiyhdistelmistäni. riippuen siitä, yhdistääkö asuun pitkän villakangastakin, vai lyhyen nahkarotsin, asu sopii oikeastaan tilanteeseen kuin tilanteeseen. 

vaatekaapistani löytyy kolmenlaisia mustia housuja: kuvanmukaisia leveälahkeisia, napakoita kapealahkeisia trikoohousuja ja farkkuja.

tärkeintä housuissa on hyvä istuvuus - housujen on istuttava virheettömästi kantajansa takamukseen, ja esimerkiksi farkuissa takataskujen on oltava oikealla korkeudella. väärän kokoiset tai huonosti istuvat housut eivät imartele ketään.

housuostoksilla kannattaa kiinnittää huomiota myös lahjemittaan - koska olen kovin lyhyt, joudun usein lyhennyttämään housujani, jotta lahje laskeutuu oikein. ostan ja käytän ainoastaan vyötärölle nousevia housuja, koska ne sopivat vartalolleni parhaiten.hyviä perushousuja olen löytänyt mm. Zarasta ja Lindexiltä. 

muita kuvista poimittavia tyylilleni ominaisia asioita ovat kultaiset korut ja huonon hiuspäivän pelastava sotkunuttura. 

yritän kerran viikkoon tarinoida tyyliasioista, luottovaatteista ja -asuista, kun näitä muotiasioita olette kyselleet. toiveita ja ehdotuksia postauksien sisällöstä otan vastaan mielelläni. 

 

sisustukseen saumattomasti sulautuva, 

Tiiu Piret xx

 

 

 

Kommentit

Haidiiina (Ei varmistettu)

Se sun miesten parkatakki hipoo täydellisyyttä.. olen koittanut pitkään etsiä tietyn vaalean oliivin vihreää parkaa onnistumatta. Mitähän kokoa tuo sinun takkisi on ja onko väri oliivi?

Piret
lainahöyhenissä

Eikö olekin!! Takkini on 2 vuoden takaa, joten tätä samaa väriä ei enää näytä olevan myynnissä kun katsoin netistä, mutta toinen kaunis vihreä kylläkin 

https://www.fjallraven.fi/shop/fjallraven-barents-parka-m-F81335-dark-olive/?sku=7392158937639

Koko on miesten xs. 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Saanko udella, kuinka pitkä olet? Olen kuvien perusteella jotenkin ajatellut, että olet pitkä nainen :D

Piret
lainahöyhenissä

Olen ihan piskuinen, vartta huimat 162 senttiä :D 

kuvat siis huijaavat todenteolla!

Mipsu (Ei varmistettu)

Mistä nuo ihanat mustat housut ovat? Näyttävät täydellisiltä!

Piret
lainahöyhenissä

Zaran Basic mallistosta :) Istuvat todella kauniisti ja ovat mukavat myös

hennao (Ei varmistettu)

apua. oletpa upea ilmestys!:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, mistä neuletakkisi on hankittu?

PäiviH (Ei varmistettu)

Upea asukokonaisuus! Mistä tuo ihana villakangastakki (?) on?

Piret
lainahöyhenissä

Hei, villakangastakki saa aina kehuja, kun sitä käytän. Ja syystä - se on todella kaunis! Takki on Zarasta parin kolmen vuoden takaa :)

Kommentoi