samat sävyt kodissa ja garderobissa

äää111 (1 of 1)-3.jpg

 

tarrasin härkää sarvista tässä luottovaatteita koskevassa postaussarjassa. 

hoksasin näitä kuvia katsoessani, että garderobini pitää sisällään tasan samat sävyt, kuin kotini sisustus. mustaa, valkoista ja murrettuja beigen sävyjä ripauksella messinkiä ja syvää vihreää – mikä vihreä esiintyy kotona huonekasvien muodossa, ja vaatekaapissa lähinnä ulkoiluvaatteissa, kuten talven luottoparkassani. muutoin värit loistavat poissaolollaan, kahta vaaleansinistä miesten kauluspaitaa lukuunottamatta. 

kuvan asu on hyvä esimerkki mukavasta arkiasusta. mustat leveälahkeiset housut yhdistettynä simppeliin singlet- toppiin on yksi suosikkiyhdistelmistäni. riippuen siitä, yhdistääkö asuun pitkän villakangastakin, vai lyhyen nahkarotsin, asu sopii oikeastaan tilanteeseen kuin tilanteeseen. 

vaatekaapistani löytyy kolmenlaisia mustia housuja: kuvanmukaisia leveälahkeisia, napakoita kapealahkeisia trikoohousuja ja farkkuja.

tärkeintä housuissa on hyvä istuvuus – housujen on istuttava virheettömästi kantajansa takamukseen, ja esimerkiksi farkuissa takataskujen on oltava oikealla korkeudella. väärän kokoiset tai huonosti istuvat housut eivät imartele ketään.

housuostoksilla kannattaa kiinnittää huomiota myös lahjemittaan – koska olen kovin lyhyt, joudun usein lyhennyttämään housujani, jotta lahje laskeutuu oikein. ostan ja käytän ainoastaan vyötärölle nousevia housuja, koska ne sopivat vartalolleni parhaiten.hyviä perushousuja olen löytänyt mm. Zarasta ja Lindexiltä. 

muita kuvista poimittavia tyylilleni ominaisia asioita ovat kultaiset korut ja huonon hiuspäivän pelastava sotkunuttura. 

yritän kerran viikkoon tarinoida tyyliasioista, luottovaatteista ja -asuista, kun näitä muotiasioita olette kyselleet. toiveita ja ehdotuksia postauksien sisällöstä otan vastaan mielelläni. 

 

sisustukseen saumattomasti sulautuva, 

Tiiu Piret xx

 

 

äää111 (1 of 1)-011.jpg

äää111 (1 of 1)-12.jpg

65EFFCCA-F867-41FA-981B-048F0D07E5EE.JPG

äää111 (1 of 1)-012.jpg

äää111 (1 of 1)-8.jpg

BCF42F1B-7FDA-4D96-B7D0-6566D1535B96.JPG

 

Kommentit (10)
  1. Hei, villakangastakki saa aina kehuja, kun sitä käytän. Ja syystä – se on todella kaunis! Takki on Zarasta parin kolmen vuoden takaa 🙂

  2. Upea asukokonaisuus! Mistä tuo ihana villakangastakki (?) on?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *