sananen parisuhteesta ja näkyvästä onnesta

Olisi ihana kuulla ajatuksiasi nykyisestä elämäntilanteestasi ja parisuhteesta. Jotenkin päivityksistäsi välittyy niin liikuttava ja näkyvä onni, että se herkistää ruudun toisellakin puolella. Miten sitä voikin olla niin iloinen ja onnellinen toisen, kuitenkin vieraan ihmisen, puolesta! Erosin itse vuosi sitten pitkästä parisuhteesta ja viimeinen vuosi on ollut epäonnistuvine ihmissuhteineen todella raskas ja usko on mennyt monta kertaa. Kaikki tuki ja ajatukset tähän liittyen olisi ihanaa luettavaa

Särkynyt ” 

tämä lukijalta saamani viesti kosketti valtavasti.

ehkä eniten siksi, että onneni ei ole minulle itsestäänselvyys.

ihminen on siinä määrin itsesuojeleva, että usein ulospäin on helpompi näyttää onnen kaltaisia piirteitä, vaikka sisin olisi pirstaleina.

onneni on ollut hirvittävän hauras.

valehtelisin ennen muuta itselleni jos sanoisin että ensimmäinen yhteinen vuotemme pariskuntana olisi ollut upea. vuosi oli hirveä – jatkuvien riitojen ryydittämä.

halu rakastaa ja tuntea itsensä rakastetuksi oli maailman kokoinen, mutta siitä huolimatta kaikki meni päin helvettiä. aivan kaikki. vastarakastuneiden onnesta ei ollut tietoakaan kun päädyimme riitoihin täysin tyhjänpäiväisistä asioista.

tuntuisi epäreilulta ottaa vastaan onnittelut näkyvästä onnesta ajalta, jolloin henki on salpaantunut surusta ja pettymyksestä.

olen kantapään kautta oppinut aikamme suurimmn kansanviisauden, rakkaus vaatii työtä, kaikissa sävyissään. ennen muuta itseäni koskevasti – oppinut miten  toimin itse oman onneni esteenä tai kannustimena.

en tahdo antaa kuvaa sadunomaisesta rakkaustarinasta. tahdon antaa tovonkipinän siitä, että vaikeasta alusta huolimatta, onni on mahdollista saavuttaa. kauniina, ja  pyytettömänä, ja juuri niin suurena kuin sen itselleen suo.

ennen muuta olen äärimäisen ylpeä siitä työstä, minkä olemme pariskuntana tehneet yhteisen onnen eteen. ylpeä siitä, ettei rakkauden hukkaan heittäminen ollut sittenkään ratkaisu.

siispä nimimerkille Särkynyt –   näkyvä onneni tuntuu vihdoin myös sisimmässäni. on tuntunut jo niin pitkään, että luotan sen tulleen jäädäkseen. onnen, jonka edessä olen ensin itkenyt ja murtunut niin monesti etten muistakaan.

lempeyttä suhteisiinne toivoen, aidosti onnellinen

Tiiu Piret xx

Kommentit (11)
  1. Kiitos tästä tekstistä. Luin otsikon monta kertaa ennen kuin uskaltauduin lukemaan tekstin sillä oman tilanteeni vuoksi en olisi kestänyt hattaraa. Onneksi, onneksi luin. Tämä lohdutti todella paljon ja antoi voimaa.

  2. Tiia - Littlebigthings
    26.8.2019, 20:47

    Kiitos Tiiu näistä sanoista.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *