sauna uudesta kulmasta

äää111 (1 of 1)-148.jpg

 

sauna on yksi hankalimmista kuvauttavista talossani. maltillisen kokoinen saunatila on mahdoton kuvata suihkutilaan päin muutoin kuin ikkunan lävitse. 

tässä kuitenkin muutama uusi kuvakulma vaaleasta saunastani, joka on yksi suosikkipaikoista talossa. valtavan suuri ikkuna, yhdessä vaalean haapapaneelin ja mustanpuhuvan terrazzolattian kanssa luo hirmuisen kauniin tilan.

Suomen kaunein koti- ohjelman tuomaristo luonnehti vaikutelmaa sietämättömän kauniiksi, ja allekirjoitan täysin heidän reaktionsa tästä valoisasta saunasta. itse olen vastuussa ainoastaan saunan suunnittelusta – valtavan hienon puusepäntyön saunan virheettömän lopputuloksen aikaasaamiseksi teki taloni rakentamisesta vastannut Pasi. 

kaikkiaan olen saunan materiaalivalintojen suhteen erittäin tyytyväinen, enkä varmasti valitsisi toisin, jos nyt saisin uuden mahdollisuuden. Harvian kiuas* on ollut käytössä ihastuttava pehmeine löylyineen ja virtaviivaisine muotoineen. 

 

* tuote on saatu blogiyhteistyötä vastaan / gifted 

äää111 (1 of 1)-149.jpg

äää111 (1 of 1)-150.jpg

äää111 (1 of 1)-151.jpg

äää111 (1 of 1)-152.jpg

 

Kommentit (4)
  1. Onko jossakin kuvaa suihkutilasta? 🙂 Tämä sauna ei tainnut olla span yhteydessä, eli oliko tähän eri suihkutila?

    1. Tähän on oma suihkutilansa, mistä ei taida kuvia kyllä olla vielä. Voisin kuvata viikonlopun aikana saunan pukeutumishuoneen ja suihkutilat myös 🙂 

  2. Hei,
    Oletko käsitellyt/suojannut haapaa joillakin öljyillä?
    Jutta

    1. Hei,  vaaleat paneelit on käsitelty saunavahalla 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *