selfie x 2

lainahöyhenissä

kolitsipaitaisen naisen peiliterveiset.

kuvissa kaksi ehdotonta tämänhetkistä suosikkipaitaa - joista vain toinen on ihkaoma. mustavalkea printtikolitsi on h&m fall collectionista ja poskettoman kaunis. syy, miksi vaate jäi edelleen kauppaan on sen hieman hankala malli.  paita on 3/4 hihainen, normaalia pidempihelmainen ja istuvuudeltaan melkoisen väljä, mitkä yksikään ominaisuus ei imartele omaa vartaloa. noin helmasta lyhyemmäksi käännettynä ja normaalia kokoa pienempänä se tosin menisi..

tummansininen miesten kolitsi taas on stadiumin alerekistä. harmittaa etten ostanut harmaanakin.

täällä aloitetaan viikonloppu jo tänään ystävien kesken kesäpeijaisilla järven rannalla ja lauantaina tanssitaan rakkaan ystävän häitä. olen haljeta innosta ja vöyhkästä.

translation// amazing b/w college from hm and my very dear navyblue mens sweater from stadium.

Kommentit

Hanna N (Ei varmistettu)

Viimeks tällä viikolla totesin, että 3/4-hihojen keksijän oikea paikka ois vankilassa ;) Moni ihana ostos jäänyt tekemättä, kun ei niitä hiton hihoja saa millään jatkettuakaan.

Musta ois ihana nähdä täällä taas kotikuvia, suosikkejani. :) Ehkä kun syksy saa, sisällä pyöriminen ei ole tietty ykkösenä mielessä juuri nyt.

Piret
lainahöyhenissä

aamen :)

kotikuvia olen luvannut jo pitkään aikaa, mutta lupaan petrata niissä kunhan kesähulinat saa alta pois.

Kiitos tästä vinkistä, kävin kotiuttamassa tuon ylemmän paidan eilen H&M:ltä kun se jäi kummittelemaan mieleen ja se on ihana! Kieltämättä vähän haastava muotoilultaan, mutta sopii passelisti yhteen mun syksyn mittaan yhä haastavammaksi kasvavan mahani kanssa. ;)

Piret
lainahöyhenissä

Oi olehyvä vain !! Se on kertakaikkisen ihastuttava <3

anniii (Ei varmistettu)

Heippis ! Ihan pakko pakko kysyä kun olen katsellut noita Niken shortsejasi että MMMMISTÄ olet moiset löytänyt ? Ne on iihanat ja mäkin haluan :) !

Piret
lainahöyhenissä

Shortsit on Stadiumista - mallin nimi taitaa olla Rally Shorts. shortsit on täysin harmaat, olen vain kääntänyt ne lahkeista rullalle ;)

voisin asua näissä :)

Kommentoi