shades of red

lainahöyhenissä

  likimain perinteeksi muodostunut tiistaipostaus - uusimmat huutokauppalöydöt kuvina. siinä missä ystäväni usein poistuvat huutokaupasta tyhjin käsin, minä tunnun löytävän aina jotain niiin siistiä, että se on pakko saada.


ja uskokaa - tämä alkaa näkymään jo nurkissa.


mutta yhteensä 7 euroa upeasta nahkalaukusta, hopeakiposta ja pienistä kehyksistä ei mielestäni ole vielä suuri lovi lompakkoon ? eihän.


translation// latest auction finds. crazy egyptian-ish  leather bag, small silver bowl and vintage photoframes. luv them xx


FOLLOW ME ON BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM @Pirett


 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kivoja juttuja bongailet huutokaupoista! Pakko tosin varoituksen sanana kertoa tarina anopistani, joka taannoin kiersi huutokauppoja ja osti kaiken mikä miellytti silmää. Nyt on kaksi kerrostalohuoneistoa varastoineen ja kesämökki aittoineen lattiasta kattoon täynnä tavaraa, josta suurin osa joutaisi melkeinpä roskalavalle.

Piret
lainahöyhenissä

hahaah no ihan tuolle tasolle en ajatellut harrastustani viedä - hieman ehkä liitoittelin hamstraustani :)

 

Nou

Mistä bongailet huutokauppoja? Vai onko jklssä jossain huutokauppoja? Olen ihan untuvikko näissä asioissa, mutta kovasti haluaisin joskus käydä huutokaupoissa bongailemassa vanhoja, ihania tavaroita :) Ja nimenomaan jklssä.

Kiitos etukäteen!

Piret
lainahöyhenissä

Miaable: Keskisuomalainen ilmoittaa huutokaupoista ilmoitusosiollaan. Perjantaisin on aina huutokauppa Hirvaskankaalla (palsanmaki.net), jonka tuotteet näkee edellisenä keskiviikkona nettisivulta. Ja maanantaisin on huutokauppa Kintauden nuorisoseuran talolla, mistä itse aina teen löytöni. Lisäksi on mys muita huutokauppoja milloin missäkin - seuraa siis keskisuomalaista :) 

Miss T (Ei varmistettu)

Niin hienoja, varsinkin tuo laukku! Ah ja voi ja onnea!

Nou

Kiitän! :)

Kommentoi