Sinulle olet kaikki

F757E584-1965-4139-9325-002.jpg

 

vuosi sitten, lokakuun ensimmäisenä päivänä, kerroin kautta rantain erostani.

olin ehtinyt jo asiaa itsekseni surra ja kauhistella, mutta paljon oli mielen päällä vielä tuolloinkin, kun asiasta ääneen kerroin.  

nyt kuukausien jälkeen sen voi jo sanoa,  että tunsin häpeää. häpeää siitä, etten saanut sitten kuitenkaan korjattua parisuhdettani. ja siitä, etten enää edes tahtonut sitä korjata. 

jo osaksi helpotukseksi kääntynyt huoli harteillani, en osannut edes aavistaa,  mitä maailmalla olisi vielä tarjota. 

että jo vuoden päästä, olisin onnellinen.  mieli täynnä haaveita ja unelmia. haaveita,  jotka saan toteuttaa tasapainoisessa ja toista kunnioittavassa suhteessa ihmisen kanssa, joka saa minut nauramaan ja tuntemaan itseni kauniiksi – ihmisen joka tukee ja kannustaa tekemään päätöksiä omien unelmien eteen. 

nyt jälkikäteen on reilua sanoa, että viimeisin vuosi on ollut elämäni rankin, mutta samalla antoisin. olen oppinut äärettömästi itsestäni, tarpeistani ja ennen muuta onnellisuudesta – mistä se rakentuu, ja mikä sen musertaa. mitä se tarvitsee ja mistä se voi luopua. 

on merkittävän suuri asia oivaltaa, ettei oma onni johdukaan toisten tekemisistä, tai tekemättä jättämisistä. vaan että kaikki on ihan itsestä kiinni. 

että Sinulle, olet itse kaikki, tai et mitään. 

pidäthän siis huolta tärkeimmästä. ja samaan hengenvetoon voit muistaa sen rauhoittavan tosiasian, että elämä todella kantaa. 

 

pitkiä hengenvetoja viikkoonne toivoen, 

Tiiu Piret xx 

 

Kommentit (4)
  1. Kiitos taas kerran ihanista ja voimaannuttavista sanoistasi, Tiiu! Osaat jotenkin niin taitavasti pukea sanoiksi niitä ajatuksia, joiden kanssa itsekin kamppailen jatkuvasti pääni sisällä. Vaikutat ihanalle ihmisille ja sinun tekemisiäsi on ilo seurata.

    Ihanaa loppusyksyä!

  2. Kaunis kirjoitus, ihan alkoi sydänsuruissani itkettää.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *