sporty

lainahöyhenissä

 

vappu sujui äärirauhallisesti puolikkaan kuohuviinilasillisen siivittämänä. kahden päivän vapaa piti ohjelmaltaan mahtavasti kutinsa - ikkunoiden pesu suoritettu, urheilut sportattu, koti siivottu ja koko homma sinetöity pihatalkoilla ja brunssilla vanhempien luona. yhtäkään kotitekoista munkkia en tosin saanut, mikä seikka ottaa edelleen hieman luonnon päälle..

uudet mustavalkeat Nike freet on ollut jalassa non stop ostohetkestä alkaen. ei voi olla parempaa kenkää olemassakaan - ainakaan meikäläisen jalalle. juoksukin pyörii kun vettä vaan. aijjai jai.

 

translation// wearing hm running tights & ginatricot lace top with nike bag and sneakers. 

 

 

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Ooh miten sievänä hän jälleen! Ja freet on mahtavat! Ostin ekat nykistä, kun polvivaivaisena ennen leikkausta en yhtäkkiä kertakaikkiaan_pystynyt_kävelemään_metriäkään sandaaleilla, ja toiset viime reissulta. Juoksuun ne ei mulle sovi, nyt täytyy olla maksimaalinen vaimennus, muuten pitäisin niitä varmasti 18h vrk :)

On niin kivat että mun on pakko kysyä :D mistä sun housut on ostettu? :)

Piret
lainahöyhenissä

Hertta: kiiitos ihanainen <3 oon paljon kuullut, ettei sopisi "oikeasti" juoksuun juurikaan, mutta ainakin omaan koipeen tuntuu hyvältä. Mikähän siinäkin on että tehdään RUN nimikkeellä kenkää millä ei sitten kuitenkaan suositella juostavan ? ei tajuu...

-Aino-:  ihan on h&m:n juoksutrikoot :) ei ole kauaa kun ostin, eli saattaa vielä olla myymälöissä :)

Kommentoi