stripey neon

lainahöyhenissä

 

erään päivän neonjakulla ja raidoilla piristetty arkiasu. pakko myöntää, että ihastuin jumpperin alta pilkistävään raitahelmaan nyt kertakaikkiaan. voisin jopa väittää, että tämä on nerokas tapa saada piristettä asuun kuin asuun - kyllähän mustavalkeat vertikaaliraidat nyt passaa aina ja kaiken kanssa.

keltainen jakku noudattaa jo hieman hermon päälle käyvää, Zaran alati kutistuvaa kokoskaalaa. etenkin takeissa tuntuu M koko vastaavan valitettavan usein ennemmin XS:ää kuin Mediumia. kuukausi takaperin löysin täydellisen nahkabikerin kyseisestä puljusta, mutta M koko oli niin naurettavan niukka ettei takin ostoa tarvinut edes harkita.

muut huomanneet tätä ärsyä kokopolitiikkaa ?

translation// wearing hm striped shirt with random black stuff and neon blazer from Zara.

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Zarassa ärsyttää lähinnä se että koot vaihtelevat eri mallien välillä aivan liikaa. Tästä syystä heidän nettikaupasta en osaa tilata mitään kun välillä S on hyvä ja joskus pitää ottaa L. Onko niin vaikeeta tehdä vaatteita jotka noudattaisivat edes vähän samoja mittoja? Muutenkin kun Zaran liikkeessä käy se on aina sellaista arpomista minkä koon sinne pukukoppiin kannattaa roudata. Ei ehkä kuulosta niin vaivalloiselta mutta koko ostotapahtuma vaan muuttuu liian moninmutkaiseksi kun ei olisi aikaa koko päivää viettää kaupassa. Vali vali :D

Irene (Ei varmistettu) http://mademoisellepigalle.indiedays.com

Olen huomannut! Nimenomaan takeissa. Mulle ei välillä mene edes L. Oon miettinyt että paisunko vain jatkuvasti itse ;)

SiRi (Ei varmistettu)

Huomattu on.. ja ihan mahdotonta, jos henkilöllä on hieman hartioita kuten yllekirjoittaneella.

ZaraZara (Ei varmistettu)

Siis what: onko Zaralla nettikauppa joka ihan toimittaisi tuotteita meille tänne Suomeen?

Piret
lainahöyhenissä

Vierailija:  en vain oikein ymmärrä tuota kokohommaa. kyllähän sen suurinpiirtein silmällä mallailee mikä on omaa kokoa, mutta turhauttaa kun pitää jokaisen vaatteen kohdalla erikseen funtsia että mahtuuko vai eikö :)

Irene: joo takeissa ihan ältytömät erot :D oisin tarvinu siitä nahkabikerista just L koon itsekin ja naureskelin itsekseni kun oon aika pieni kuitenkin, että kukahan tohon XS:ään mahtuu. siis se näytti patalapulta :)

SiRi:  todella raivostuttavaa, mutta eipä tulle varmaan koskaan muuttumaankaan..

ZaraZara: Mielestäni ei toimita VIELÄ Suomeen, mutta lähiaikoina ehkä. .

SiRi (Ei varmistettu)

Ah, se patalappu mahtuu 8v. tytölleni :)

Ehdottomasti myös muistutan, että mikäli omaatte lastenhankinta-aikeita, säilökää hienoimmat vaatekappaleenne, vaikka ne jo olisivat pieniä. Minulla on iso, vanha vaatearkku, jossa odottaa aarre, kun tyttö kasvaa. Muutkin tämän alan friikit kuin minä ovat varmaan ripittäneet äitejään ja mummeliparkojaan siitä, että "mitä sä senkin oot heittänyt pois!!" No, nyt meni ihan hiukan ot..

Kommentoi