SUOMEN KAUNEIN

äää111 (1 of 1)-072.jpg

 

ei sitä oikein vieläkään ymmärrä. että kotini on valittu kansalaisten toimesta Suomen kauneimmaksi. 

olen aivan loputtoman kiitollinen ja otettu kaikista onnitteluista, viesteistä ja kasvotusten vaihdetuista hetkistä kilpailun ja kotini tiimoilta, etten oikein edes tiedä miten tämän kaiken pukisi sanoiksi. 

instagramissa jäsentelin tuntemuksiani tällaiseksi kiitokseksi, joka on osoitettu kaikille äänensä antaneille ja tukensa osoittaneille. 

 

Tähän kuvaan kiteytyy se hetki, kun ymmärsin rakentavani talon yksin. Itselleni. Pelko oli vahvasti läsnä, mutta silti uskoin unelmaani talosta metsän siimeksessä. Täydellisestä unelmien talosta, jossa lintujen laulu kantautuisi läpi seinien. Unelmien talosta, jossa olisi hyvä elää ja hengittää. Tänään unelmieni talo valittiin Suomen kauneimmaksi, ja olen niin valtavan ylpeä talostani ja onnellinen siitä, kuinka montaa teistä taloni kosketti. Kulunut vuosi on ollut osoitus siitä, miten elämällä on tapana näyttää parhaat puolensa, kunhan vain uskaltaa. Nyt rinnallani seisoo uusi räiskyvä rakkaus ja taloni on valmis olemaan tulevaisuudessa perheemme koti. Elämässä asiat on juuri nyt kauniimmin kuin koskaan. K i i t o s . 

 

edelleen onnesta häkeltyneenä, 

Tiiu Piret xx

 

06460BD1-99A0-481E-A626-BB443CA2EA59-001.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *