suuria iloja pienistä asioista

lainahöyhenissä

 

kevät tuntuu tänä vuonna sisuskaluissa asti. paljon kovemmin kuin aikaisempina vuosina. 

se, että sydän pakahtuu onnesta, vaikuttaa tietenkin asiaan. ihminen on paras versio itsestään silloin, kun onni puskee ulos väkisin kehosta.

lemmen lisäksi viime päivinä onnea on tuonut kovin moni muukin asia:

1 // Annon kevättervehdys ja paketista paljastunut luonnonvalkoinen Kumpu- huopa - tähän on ihana kietoutua aamulla, kun iho vielä halajaa lämpöä.

2 // kotikaupunkini kirpputorit mahtavine aarteineen -  viimeisimpänä löytönä kaunis kaksivärinen kahden kupin teepannu.

3 //  alkuviikosta kotijärveämme ympäröi uskomattoman kaunis sumu. näky oli pysäyttävä. niin kaunis, että henki salpasi. 

4 // äitini ystävän, syntymävuonnani 1985, siemenestä itse istuttama appelsiinipuu on kasvanut niin valtavaksi, että hän joutuu luopumaan upeasta puustaan - olen ikionnellinen siitä, että pystyn tarjoamaan puulle kodin ja mahdollistaa sen kasvavan vielä entistä vahvemmaksi.  

 

iloisia asioita teille toivoen, 

Tiiu Piret xx

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihania asioita, kasvoi kevätinto vieläkin isompiin sfääreihin. <3

Piret
lainahöyhenissä

Oi kiitos ihana Saranda, kyllä kevät herättää ihmisen aistit ihanasti valloilleen :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihania juttuja! Kyllä kevät niin piristää! Semmoista mietin että vaikka kollaasisi ovat aina ihania ja inspiroivia, kuvien laadusta puhumattakaan... Olisiko mahdollista että olisi enemmän ihan vain kuvia. Itse luen aina mobiililla niin kuvat jää tosi pieneksi ja mielellään katselisi näitä isona :)

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos kehitysehdotuksesta, näitä kuulen aina mielelläni! Nämä kollaasit tuntuvat itsestä kivemmalta ratkaisulta tällaisten "silppukuvien" kanssa - mielestäni ne näyttävät kauniimmilta kollaasissa, kuin peräjälkeen suurina kuvina. Mutta olet oikeassa, että suuret kuvat ovat kyllä lukijalle varmasti inspiroivempia. 

Yritän keksiä ratkaisun :) 

Lumos

Vau, appelsiinipuu näyttää mahtavalta!

Kepeitä kevätpäiviä sinne!

Piret
lainahöyhenissä

Eikö näytäkin!! Olen aivan hurmaantunut - ja että joku on ITSE kasvattanut siemestä, minä en saa edes itämään :) 

Nananana (Ei varmistettu)

Aivan ihastuttava tuo Annon huopa! Saisitkohan sä järkättyä meille lukijoille alekoodin Annon verkkokauppaan? ;) ;)

emmimagdalena (Ei varmistettu)

Ei ole totta! Minäkin kasvatin pienenä tyttönä isäni kanssa suussani olleesta appelsiininsiemenestä ison puun. Se valitettavasti kuoli jokunen vuosi sitten vanhempieni hoitoyrityksistä huolimatta. Pitäisi kokeilla uudestaan... Mutta ihanaa, että saat sellaisen! :)

Kommentoi