suuria iloja pienistä asioista

blogi27.jpg

 

kevät tuntuu tänä vuonna sisuskaluissa asti. paljon kovemmin kuin aikaisempina vuosina. 

se, että sydän pakahtuu onnesta, vaikuttaa tietenkin asiaan. ihminen on paras versio itsestään silloin, kun onni puskee ulos väkisin kehosta.

lemmen lisäksi viime päivinä onnea on tuonut kovin moni muukin asia:

1 // Annon kevättervehdys ja paketista paljastunut luonnonvalkoinen Kumpu- huopa – tähän on ihana kietoutua aamulla, kun iho vielä halajaa lämpöä.

2 // kotikaupunkini kirpputorit mahtavine aarteineen –  viimeisimpänä löytönä kaunis kaksivärinen kahden kupin teepannu.

3 //  alkuviikosta kotijärveämme ympäröi uskomattoman kaunis sumu. näky oli pysäyttävä. niin kaunis, että henki salpasi. 

4 // äitini ystävän, syntymävuonnani 1985, siemenestä itse istuttama appelsiinipuu on kasvanut niin valtavaksi, että hän joutuu luopumaan upeasta puustaan – olen ikionnellinen siitä, että pystyn tarjoamaan puulle kodin ja mahdollistaa sen kasvavan vielä entistä vahvemmaksi.  

 

iloisia asioita teille toivoen, 

Tiiu Piret xx

Kommentit (8)
  1. emmimagdalena
    23.4.2018, 05:15

    Ei ole totta! Minäkin kasvatin pienenä tyttönä isäni kanssa suussani olleesta appelsiininsiemenestä ison puun. Se valitettavasti kuoli jokunen vuosi sitten vanhempieni hoitoyrityksistä huolimatta. Pitäisi kokeilla uudestaan… Mutta ihanaa, että saat sellaisen! 🙂

  2. Aivan ihastuttava tuo Annon huopa! Saisitkohan sä järkättyä meille lukijoille alekoodin Annon verkkokauppaan? 😉 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *