syvästi kosteutettu

lainahöyhenissä

 

Kaupallinen kampanja, Essex

rasvaan ihoni pääsääntöisesti iltaisin, suihkun jälkeen. en tiedä mikä on se oikea tai suositeltu tapa, mutta tämä sopii minulle. olen kokenut ihoni kanssa karmeita muutama vuosi takaperin, kun sain Australiassa edelleen diagnosoimattomaksi jääneen ihosairauden.

sairaudesta selvittyäni ihonhoitoni ainoa tarkoitus on ollut pitää ihoni tyytyväisenä - mikä tarkoittaa käytännössä ei-allergisoivilla rasvoilla mahdollisimman hyvin kosteutettuna. vähemmän on enemmän on tinkimätön mottoni ihoni kanssa. 

 

 

apteekista saatavat Essexin hajusteettomat voiteet toimivat iholleni erityisen hyvin, ja kolmesta erilaisesta löytyy aina sopiva tuote.  hydrogeeliä olen käyttänyt myös hellävaraisen meikinpoistoon - nyt kun viimein uskon ettei käsisaippualla ole OK pestä kasvoja iltaisin.

kevyttä, nopeasti imeytyvää ja helposti levittyvää Essex lotionia suosin päivittäisessä käytössä mutta, saunan tai ihonkuorinnan jälkeen rasvaan kehoni mieluusti hoitavammalla ja runsaammalla Essex Plus- emulsiovoiteella. kuiva talvi-ilma edellyttää tuhdimman emulsiovoiteen käyttämistä useammin - tärkeintä on että ihoni kosteutuu perinpohjin ja pysyy rauhallisena.

tässäkin asiassa, eli ihon arvostamisessa, olen huomannut iän tuoneen viisautta. nuorena ehkä jopa kaltoin kohtelemani, tai vähintäänkin  välinpitämättömästi hoitamani iho on onneksi ehtynyt parhaisiin mahdollisiin raameihinsa.

tästä jos jostain, olen kiitollinen.

 

 

Kommentoi