takin` it easy

lainahöyhenissä

 

uskomattoman iisi ja pitkä sunnuntai takana.  uudet paisleyfarkut pääsivät ensikäyttöön juuri niin, kuin olin farkut ajatellutkin asustavani - rentoa, puuvillaa ja valkeaa. toki tästä combosta puuttuu vielä se kepeä päivetys ja sandaalit, mutta kaikki aikanaan. 

alexander wangin diego sen kun rutistuu surkeudessaan. laukku on ajan myötä kulahtanut täydellisesti, eikä nahkaremmien katkeaminen ole kaukana. silti kiistatta eniten käyttämäni laukku on aina aika ajoin saatava olalle. on se vaan ihan omaa luokkaansa.

 

translation// wearing ginatricot denim, stylestalker blouse and alexander wang diego bag. 

 

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

uudet hivut?

Hertta
Lilou's Crush

Tyyppi! Ihanalta näyttää! Ja oisko toi hivut voinut olla hiukset..? niitä ainakin itse ihailin :) Suukot sinne!

LaLau (Ei varmistettu)

Aivan mielettömän ihania kuvia ja noi farkut on vaan jumalaiset!!
Ekan kerran kun esittelit ne bogissa, kirosin ainakin tunnin ääneen sitä, että muutin juuri rapakon toiseelle puolelle, eikä täällä ole GT:tä. Huutava vääryys! :D

Reetta V. (Ei varmistettu) http://reettavee.blogspot.com

Heissan! Jos tuo laukku on mustaa mokkanahkaa, kuten kuvittelen, sen saa värjättyä uudestaan. Ainakin Biancosta saa sekä suihkeena että nesteenä mustaa mokkaväriä, jolla saa värin ihan uuden näköiseksi. :)

Reetta V. (Ei varmistettu) http://reettavee.blogspot.com

...
Ja jos se taas on ihan nahkaa, sen voi lankata mustalla nahkarasvalla - sillä samaisella kuin kengätkin. Vielä täytyisi sille nahkahihnalle siis keksiä joku ratkaisu, että saisit käyttää laukkua mahdollisimman pitkään! :)

Piret
lainahöyhenissä

Hertta: Hahahaa stupid me :) jos hivut on hiukset, niin uudet on - värjäytin hieman kullanvaaleamman kesätukan, ja clipsit käytössä pitkästä aikaa. vappuisia simasuukkoja !!

laLau: kiiitos <3 Entä jos joku ystäväsi lähettäisi ne Sinulle ? Ovat äärettömän mukavat ja istuvat täydellisesti

ReettaV: Kiitos vinkistä :) eipä tuo kulahtaneisuus toisaalta haittaa, mutta nahkahihnojen virttyminen lähes puhki on vähän kinkkisempi juttu.. Voisipa tuota värjäystäkin tosin testata - löytyyköhän mokkaväriä tummansinisenä ?  :)

Kreeta

Olen lukenut blogiasi jo hurjan pitkään, mutten vaan jostain syystä koskaan kommentoinut. Nyt jäin lueskelemaan myös vanhoja postauksiasi, kun etsin sitä kauniin focaccian ohjetta (ajattelin kokeilla vappumenuumme). Kiitos siis lukuisista tunnelmallisista kuvista ja rennon huolettomasta kirjoitustyylistä, sulla on taito saada pienetkin arkiset asiat vaikuttamaan kuvissa ällistyttävän ihanilta, puhumattakaan sisustussilmästäsi, huhh. 

Piret
lainahöyhenissä

Kreeta:  Kiitos uskomattoman ihanasta kommentista :) ai että tuli hyvä mieli <3

Kommentoi