tammani Clarissa

lainahöyhenissä

 

 

siinä hän on - syy viimeaikaiseen hiljaiseloon blogin puolella. upea 5-vuotias holsteinertammani Clarissa, joka saapui vihdoin viime torstaiyönä kotiin. 

hevoselämää on nyt takana lähes viikko ja en voisi olla onnellisempi. piskuinen tamma on osoittautunut aivan hurmaavaksi yksilöksi, ja on juuri sellainen hevonen, mitä itselleni etsin: reaktiivinen ja herkkä urheiluhevonen, jolla on täyden kympin luonne ja valtava into tehdä töitä.

tai oikeastaan Clarissa on paljon paljon enemmän, kuin mitä lähdin alunperin etsimään - en tokikaan uskaltanut edes haaveilla näin hienon hevosen löytäväni. sirosta koostaan huolimatta Clarissa omaa valtavasti liikettä ja voimakkaan hypyn, mikä toki upean sukunsa (isälinja Clarimo - Clearway - Capitol I, emänisälinja Lancer II - Landgraf I ja emänisänisälinja Caletto III - Cor de la Bryere) puolesta olikin odotettavissa. 

olen aivan järjettömän innoissani uudesta hevosestani, ja sydänjuurissa asti tuntuvasta onnesta. samalla olen aivan yhtä kauhuissani hevosen mukanaan tuomasta vastuusta ja omien rahkeideni riittämisestä. silti uskon, että kaikki järjestyy parhain päin ja olemme hienon yhteisen elämän alkutaipaleella. 

tervetuloa kotiin oi uljas harmaa! 

Tiiu Piret xx

 

 

Kommentit

Annikk (Ei varmistettu)

Hän on niin upea<3 Ihan mahtavaa, että sopiva hevonen löytyi noinkin nopeasti :) Kaikkea hyvää teille molemmille!!

ps. Minä ainakin innolla luen/seuraan blogissa/instassa näitä hevoskuulumisia, mitä enemmän sen parempi :-D esim. sille hevosen omalle instatilille vink vink.. ;) Jos löytyisi mielenkiintoa ylläpitää, niin seuraajia varmasti olisi!

hevosihminen (Ei varmistettu)

Voi miten hieno! Mä olen aina pitänyt kimoista, mutta enemmän kuin väri, kiinnitti huomioni tamman ilme: ihana pilke silmissä ja todella hyväntuulisen näköinen hevonen! Paljon onnea hevoselämään, vaikka joskus varmasti väsyttää, niin kyllä hevosten kanssa touhuaminen antaa voimia ja hyvää oloa!

Edellinen kommentti siis multa... ja kun katselin uudelleen Clarissan kuvia, niin vaikuttaa myös huumorintajuiselta tapaukselta. Omalla, jo edesmenneellä, suomenhevosellani oli huumorintajua ja apua mitä kaikkea se keksikään!

Ea (Ei varmistettu)

Mikä katse uskomattoman kauniilla eläimellä, ihan herkistää tipan silmään!!:') Kuten myös se että jumalainen kotisi VOITTI! ONNEAx100, ensimmäistä kertaa blogisi löytäneeltä lukijalta.

Vuoden 2018 kaunein koti! Onnittelut!

Soilekoo (Ei varmistettu)

Oi, onnea Uljaalle Harmaalle ja onnea kauniille kodille vielä kerran!

Annamaya (Ei varmistettu)

Voi herramunjee miten kaunis Clarissa on. Miten Chloe? Onko hän ottanut uuden tulokkaan hyvin vastaan. :) Joutuu jakamaan huomion nyt. :D

Piret
lainahöyhenissä

Ihihii välitän kauneuskiitokset tammalle :) Ja Chloe on hieman mustis, pakko myöntää. Hän ei oikein viihdy tallilla koska piemää ja kylmää, eikä hän osaa varoa hevosia sitten alkuunkaan. Ja säikky kun on, aiheuttaa jopa vaaratilanteita kun painautuu Clarissan jalkoja vasten turvaa hakien. 

Opettelua siis kaikilla tämä tilanne :) 

Kommentoi