tammani Clarissa

 

D494060A-99CD-43EE-B267-114957833BA4-001.JPG

 

siinä hän on – syy viimeaikaiseen hiljaiseloon blogin puolella. upea 5-vuotias holsteinertammani Clarissa, joka saapui vihdoin viime torstaiyönä kotiin. 

hevoselämää on nyt takana lähes viikko ja en voisi olla onnellisempi. piskuinen tamma on osoittautunut aivan hurmaavaksi yksilöksi, ja on juuri sellainen hevonen, mitä itselleni etsin: reaktiivinen ja herkkä urheiluhevonen, jolla on täyden kympin luonne ja valtava into tehdä töitä.

tai oikeastaan Clarissa on paljon paljon enemmän, kuin mitä lähdin alunperin etsimään – en tokikaan uskaltanut edes haaveilla näin hienon hevosen löytäväni. sirosta koostaan huolimatta Clarissa omaa valtavasti liikettä ja voimakkaan hypyn, mikä toki upean sukunsa (isälinja ClarimoClearwayCapitol I, emänisälinja Lancer IILandgraf I ja emänisänisälinja Caletto IIICor de la Bryere) puolesta olikin odotettavissa. 

olen aivan järjettömän innoissani uudesta hevosestani, ja sydänjuurissa asti tuntuvasta onnesta. samalla olen aivan yhtä kauhuissani hevosen mukanaan tuomasta vastuusta ja omien rahkeideni riittämisestä. silti uskon, että kaikki järjestyy parhain päin ja olemme hienon yhteisen elämän alkutaipaleella. 

tervetuloa kotiin oi uljas harmaa! 

Tiiu Piret xx

 

Kuvakaappaukset57.jpg

 

Kommentit (8)
  1. Voi herramunjee miten kaunis Clarissa on. Miten Chloe? Onko hän ottanut uuden tulokkaan hyvin vastaan. 🙂 Joutuu jakamaan huomion nyt. 😀

    1. Ihihii välitän kauneuskiitokset tammalle 🙂 Ja Chloe on hieman mustis, pakko myöntää. Hän ei oikein viihdy tallilla koska piemää ja kylmää, eikä hän osaa varoa hevosia sitten alkuunkaan. Ja säikky kun on, aiheuttaa jopa vaaratilanteita kun painautuu Clarissan jalkoja vasten turvaa hakien. 

      Opettelua siis kaikilla tämä tilanne 🙂 

  2. Oi, onnea Uljaalle Harmaalle ja onnea kauniille kodille vielä kerran!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *