tee se itse pilarikoroke

lainahöyhenissä

 

paljastin viikko takaperin instastoryssä suuren pilarihuijaukseni, mutta koska kyselyitä olohuoneen pilareista tulee edelleen, ajattelin jakaa tämän helpon vinkin kaikkien saataville. 

olohuoneen, sivupöydän tai korokkeen virkaa hoitavat, pilarit ovat oikeasti kevytsementtisiä ulkoruukkuja. hoksasin ensimmäisen pilariksi sopivan ulkoruukun Prisman puutarhamyymälän outletissa. suorakulmainen ruukku muuntui hetkessä kauniiksi pilariksi - se tarvitsi vain kääntää ylösalaisin, ja maalata muutamaan kertaan. ruukku on maalattu varmuudeksi ensin kertaalleen pohjamaalilla, minkä jälkeen vielä kolmesti samaan sävyyn kuin taloni seinät. 

suureksi harmiksi nuo Housen ruukut ovat ilmeisen loppu kaikkialta. nyt onnistuin tosin löytämään Jyväskylän Viherlandiasta pilariksi sopivia vastaavia ruukkuja - ainoa miinuspuoli näissä on melkoisen korkea hinta.

näppärä tekee puusta myös helposti kaksinverroin hienomman vastaavan, mutta tässä on vaivaton vaihtoehto niille, keitä ei ole kummoisilla puutyötaidoilla siunattu. 

 

 

 

Kommentit

Lilli B (Ei varmistettu)

Hei,
mikä on ruokapöydän yhteydessä olevan nojatuolin nimi+valmistaja?
Kaunis koti!
Lilli

Piret
lainahöyhenissä

Carl Hansen & Søn - Colonial chair. Suunnittelija Ole Wanscher :)

Nenny_ (Ei varmistettu)

Aivan ihana koti sinulla!! Mitä materiaalia pilarin päällä oleva taso on? :)

Piret
lainahöyhenissä

Taso on puristemarmorilaatta, joka sattui olemaan juuri oikean kokoinen :)

Kommentoi