toivepostauksia talosta

B586FB04-5DFB-4E68-97B5-706FDDD94F4E-2.jpg

 

aurinkoista perjantaita! 

eilen kylvettiin vaahtokylpy alta pois viikonlopulta. lauantai ja sunnuntai on luvassa pientä talon viimeistelyä kuten kodinhoitohuoneen hattuhyllyn kiinnitystä, taulujen seinille nostamista ja pihan raivaamista lumen alta paljastuneesta rakennusromusta.

myös viime metreillä olevan autokatoksen ja varaston viimeistely jatkuu.

kotitouhuista sain ajatuksen kysyä, josko teillä oli mielessä toivepostauksia taloa koskien? ainakin kodinhoitohuoneesta on tarkoitus julkaista viimein oma postauksensa, kuin myös käyttökokemuksia keittiöstä sekä kodin älylukosta ja eteisestä.

olisiko jotain muuta, mistä tahtoisin lukea enemmän? kommentoi tähän alle, ja toteutan toiveita mahdollisimman napakasti. 

iloista viikonloppua toivoen, 

Tiiu Piret xx

 

Kommentit (27)
  1. Moi!
    On ollut ilo seurata taloprojektin ja sen sisustuksen etenemistä. Itsellä remontti lähenee ja pohdinnassa on toimiva kaappijärjestelmä vaatteiden/kenkien jne. säilytykseen. Millaiseen järjestelmään sä olet päätynyt? Tuleeko mieleen vinkkejä joita kannattaa huomioida kaappien valinnassa? Miten ratkaisit hylly- ja tanko-kaappien suhteen?

  2. Olisi kiva nähdä julkisivu ja pihakuvia

    1. Julkisivukuvat ovat jääneet vähän siitä syystä taka-alalle, että etupihalle rakentuva autotalli on kesken, ja harmistuttaa visuaalista silmääni tuo työmaa talon kupeessa 🙂 Mutta kuvaan pian ja kirjoitan postauksen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *