trashed

lainahöyhenissä

 tässä on vihdoin päivänvalossa aiemmin vinkkaamani denimprojekti -  sataprosenttisesti upean Columbine Smillen ja Acnen inspiroimana.


ystäväni toi keskisiniset 501 Levikset tuliaisina Joensuun kirpparilta umpimähkään, ja ne olivat täsmälleen sopivat. lisäksi hieman puukkoa, yksi syvä viiltohaava, kärsivällisyyttä ja sorminäppäryyttä, ja tässä on tulos. olen hirmuisen tyytyväinen


ps. aiheesta tarkemmin lisää elokuun 7. ilmestyvässä  Trendissä


translation// my diy version of Acnes trashed denim look. really love the way they truned out ! worn here with Zara metal toe heels, Zara coat and vintage snake shirt


 


FOLLOW ME ON BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM @Pirett

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Nuo ei oo oikein mun makuun, tai siis en tykänny Columbinellakaan.. Mutta saattaa johtua siitäki että tykkään vähän rennommasta ja luonnollisemmasta kulumasta. Hyvältä näytät silti!

Piret
lainahöyhenissä

Vierailija: no  kyllähän nämä ovat rajuimmasta päästä repaleista denimiä ja varmasti jakavat mielipiteitä. Itseäni viehättää kovasti kontrasti ääririsaisen farkun ja muuten kliinin ja klassisen asun välillä :)

Muilla mielipiteitä ?

 

the rubber doll by pepa (Ei varmistettu)

you look great!

xoxo

http://therubberdoll.com/

Vierailija (Ei varmistettu)

Nuo korkokengät <3 Ihana asukokonaisuus taas kerran :)

agnes (Ei varmistettu)

ihan jeees. pidän enemmän acnen pöksyjen väristä. ja ehkä sais olla vielä löysemmät lantiolta? leviksissä on niin kasari fitti. mutta tottahan se on että tuo on DIY-proggis, eikä voi olla juuri samanlaiset kuin acnen, eikä pidäkään. onko nuo korot huonot vai hyvät kävellä? mä oon katellut noita, mutta epäilen että ovatko vaikeat talsia? ps. päivität kunnioitettavan usein xxx

Iina-Maria (Ei varmistettu)

Mä tykkään! Juurikin tuo kontrasti erittäin rikotun farkun ja siistin klassisen tyylin välillä on mielenkiintoinen. Khuul. :-)

Piret
lainahöyhenissä

The rubber doll by pepa: thanks dear xx

Vierailija: kiitos :)

agnes: Olet oikeassa, että näiden byysien lantionseutu on todella tiukka, ja voisi olla imartelevampikin :) Kengät on ihan siedettävät, mutta eivät pitkän matkan monot tietenkään :)

Iina-Maria: kiitos, niin mäkin :)

 

Kommentoi