unelmahanke edistyy

kaupallinen yhteistyö, Huawei 

äää111 (1 of 1)-103.jpg

 

viimepäivinä olen viettänyt tavallista enemmän aikaa tietokoneella. 

unelmahankkeeseen liittyvästi olen rustannut taulukoita ja arvioinut menoja. listannut huomioon otettavia asioita. dokumentoinut enemmän ja vähemmän varteenotettavia asioita. ne vähemmän varteenotettavat asiat kyllä jokainen, koskaan mihinkään asiaan hurjasti hassahtanut ihminen ymmärtää – omassa tilanteessani ne on lähinnä varustelistauksia ja satulahuopien värisävyjä. 

rakastan listojen tekemistä. tosin tavoistani poiketen,  tein tällä kertaa listat koneella, käsinkirjoitettujen vihkosten sijaan – jotta kaikki jäisi talteen myöhempää tarkastelua varten. 

Huaweilta testiin saamani huiman tehokas Matebook X Pro* on ollut ihana lisä kotini niukkaan tietotekniikkavarustukseen. blogin päivitykset ja kuvien muokkaukset, sekä nyt listojen ja taulukoiden laatiminen sujuu kuin tanssi. erityisen ihana ominaisuus koneessa on lähes reunaton kosketusnäyttö, joka on osoittautunut todella käteväksi ja nopeaksi tavaksi navigoida näytöllä. 

en tiedä tietokoneista juurikaan, mutta itselle pidän arvossa koneen visuaalisen ilmeen lisäksi käyttömukavuutta, mikä on tässä koneessa hyvin miellyttävä.  kone on paitsi selkeä käyttää, myös köykäisen painonsa ja pitkäkestoisen akun johdosta kätevä kantaa mukana. 

aikaisemman postaukseni koneesta voit lukea täältä. valmistajan tarkat tekniset tiedot löytyy tämän linkin takaa.

mitä itse unelmaprojektiin tulee, on kuluva viikko kovin mielenkiintoinen. viikonloppuna käyn kokeilemassa ensimmäisiä hevoskokelaita, mikä asia tuntuu ilona ja jännityksenä vatsanpohjassa saakka. kovin suuria odotuksia ei ole vielä ilmassa, mutta pääasia että projekti on saatu haaveilusta käytännön asteelle. 

iloista viikkoa toivoen,

Tiiu Piret xx

 

* tuote saatu testattavaksi

3759F75B-FB3C-486E-871D-798B59C181EC.JPG

äää111 (1 of 1)-108.jpg

äää111 (1 of 1)-106.jpg

äää111 (1 of 1)-102.jpg

EEC1AACC-F362-4C97-9B74-E5E154D154F2-001.JPG

 

 

Kommentit (6)
  1. Sama tilanne täällä! Siirryin hiljattain unelmoinnista käytännön tasolle, eli täällä valmistellaan myös oman hevosen hankintaa. Olen päättänyt missä päin haluan tallin sijaitsevan, pohtinut erityisiä tallitarpeita ja sitten tietysti minkälaista hevosta etsin. Budjettia väännän harva se päivä ja ensikertalaisena yritän miettiä kaikki maailman tilanteet jotka voisivat tulla vastaan, jotta tietäisin suunnilleen mihin varautua. Lasken mieluiten kulut yläkanttiin jotta ei tulisi ikäviä yllätyksiä (niitä tulee varmaan silti :D) ja pyrin olemaan mahdollisimman inhorealisti, mutta silti huomaan kaipaavani vertaistukea tässä ostoprojektissa sillä onhan tämä melkoinen taloudellinen investointi. Olen punninnut tarkkaan kaikki mahdolliset vaihtoehdot ja todennut, että oma hevonen on itselleni paras vaihtoehto <3, mutta miten varautua esim. eläinlääkärikustannuksiin? Olisi kiva kuulla sun valmistautumisesta enemmän 🙂

  2. Mitä tarkoittaa, että tuote on ”saatu testattavaksi”? Palautatko sen siis firmalle tietyn ajan jälkeen, vai tarkoittaako tuo että tuote on saatu heiltä – piste.

    1. Se tarkoittaa että tuote on saatu testattavaksi – ja palautetaan yhteistyön päätteeksi. Omaksi saadut tuotteet merkitään ”tuote saatu”. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *