unelmien kylpyhuone

lainahöyhenissä

 

nyt kun talossa on asunut jo muutaman kuukauden, on jo jotain aitoa sanottavaakin tilaratkaisuiden onnistumisesta ja toimivuudesta.

ison makuuhuoneen yhteydessä oleva spa-kylpyhuone on osoittautunut juuri niin ihanan ylelliseksi arjen piristeeksi kuin oli tarkoituskin. tila on todella väljä ja kaikin puolin toimiva - wc-istuimen ja suihkun erottava huomaamaton nivelsaranainen lasiseinä toimii sekin loistavasti vaikka onkin mitoitettu mahdollisimman kapeaksi. 

peilin läpi asennettu piilohana on ollut käytössä odotettua toimivampi, ja valtaisa peili on yllättävän helppo pitää puhtaana - eihän se todellisuudessa likaannu juurikaan kuin tuolta hanan roiskealueelta. 

kylpyhyoneesta on välitön käynti käytävämäiseen vaatehuoneeseen, jossa toisella puolen on karmiton peiliovi, ja toisella puolen karmiton satiinilasi. ikkunaa vastapäätä tietoisesti asennettu peili maksimoi luonnonvalon, ja antaa lisää tilan tuntua vaatehuoneeseen. liukuovitoteutus oli kapeahkoon käytävämalliseen tilaan ainoa toimivaksi osoittautunut ratkaisu, vaikka alkuun kovasti olisin toivonut tavallisia komero-ovia kauniilla nuppivetimillä. hyvä näin - nyt molemmin puolin vaatehuonetta pystyy operoimaan saman aikaisesti vaivatta, ilman että ovien kanssa tarvitsee puljata. 

vaatehuoneen toisesta päästä on käynti kodinhoitohuoneeseen, mikä on pyykkiruljanssin hoitamisen kannalta aivan loistava yhdistelmä - likapyykit saa suoraan kodinhoitohuoneen komeroissa sijaitseviin pyykkikoreihin, ja puhtaat vaatteet puolestaan saa nopeasti suoraan vaatehuoneen kaappeihin.  kodinhoitohuoneen esittelen pian omana postauksenaan kunhan saan pienen seinädetaljin fiksattua paikoilleen. 

 

aurinkoista viikkoa toivoen, 

Tiiu Piret xx

 

Kommentit

Jonnamaista (Ei varmistettu) http://jonnamaista.com

Ihan mieletön harmonia, vau! Tästä sai inspiraatiota omaankin kylpyhuoneeseen, nämä kuvat nähtyäni tekisi mieli tehdä sinne jotenkin pehmeämpi fiilis. Upeita kuvia ja upea kylppäri :)

Piret
lainahöyhenissä

Voi kiitos kaunis! Vaaleat pinnat mahdollistavat tunnelman muuttamisen hyvin pienillä muutoksilla mikä on kyllä tämän kylppärin valtti :)

Aliisavir (Ei varmistettu)

Ihanan näköistä! Mutta eikö sinulla ole makuuhuoneen ja kylpyhuoneen välillä ovea?

Piret
lainahöyhenissä

Makuuhuoneen ja kylpyhuoneen välissä on ovi - seinän sisään liukuva, ja auki ollessaan täysin huomaamaton, liukuovi :) nyt kun yksin asun niin ovi ei ole kyllä koskaan juuri käytössä. 

Heilahti (Ei varmistettu)

Siis saako Jyväskylästä jostain pampas-heinää?! Vai mistä olet nuo ihanuudet löytänyt?

Piret
lainahöyhenissä

Tilautin nämä Sokoksen Mestarin kukan kautta :) He kyllä tilaavat varmasti lisääkin kun käyt kysymässä!

Moderni_sisustaja (Ei varmistettu)

Ihana tunnelma tilassa! Onko seinissä ja lattialla käytetty saman sävyistä laattaa? Ja allaskalusteen takainen seinä on maalattu? Valon ja varjojen vaihtelu tuo tilaan kauniin ilmeen.

Piret
lainahöyhenissä

On sama laatta seinässä ja lattiassa! Ja allaskalusteen takainen seinä on vain maalissa - tämä onnistui jättää ilman laattaa, koska tämä ei ole talon varsinainen märkätila/suihkutila. Käytännössä spa on suuri vessa ammeella. Suihkussa täällä käydään vain ihan pikaseltaan ja hyvin harvoin. 

Pautiina (Ei varmistettu)

Uskomattoman hieno spa! itse etsin kylpyhuoneeseen mattoa, mikä ei olisi liian kylpymattomainen ja omasi on aivan ihana. Muistatko mistä samantapaisia voisi koittaa etsiä?

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos kaunis! Matto on yllättävän ihanaksi osoittautunut paniikkiostos K-raudasta :)) tätä luonnonvalkoista puuvillamattoa löytää varmaan vieläkin valikoimistaan. 

Pautiina (Ei varmistettu)

Kiitos paljon :) Täytyy käydä katsomassa sieltä!

-Jutta- (Ei varmistettu)

Hei!

Paljonko sulla on etäisyys pesuallastason etureunasta ammeeseen? Mittasuhteita omaan kylpyhuoneeseeni mietin...

-Jutta-

Piret
lainahöyhenissä

91 cm :)

Satu Väre (Ei varmistettu) Http://www.meidanhaat.fi/haablogit/satumaiset-haat/

Ehkä kaunein spa/kylpyhuone ikinä! VAU!!

Piret
lainahöyhenissä

Voi kiiitos Satu!! :)))

Sandramaria (Ei varmistettu) https://Sandramarias.com

Vaude! Aivan ihana kylpyhuone! Tällaista juuri haluaisin omaan kylppäriin.
Mitä merkkiä/mistä tuo allaslaatikosto on? :)

Hannashome (Ei varmistettu)

Kaunis kylpyhuoneesi on ollut itselleni valtava inspiraation lähde suunnitellessani tulevaa kylppäriremonttiamme.

Kiitos suuresti kauniista blogistasi, inspiroivasta sisustuksesta, kauniista ruokakuvista ja ennen kaikkea siitä, että jaat nämä meille kaikille!

Haluaisin kysyä pari tärkeää asiaa.

Mikä on spahuoneen laattojen saumalaasti ja mikä silikonin väri?

Saunassasi on käytetty pystypanelointia. Mikä on puumatsku ja panelin leveys? En ole etsinnöistä huolimatta löytänyt samanlaista kapeaa kierrellessäni raitakaupoissa

Mindi (Ei varmistettu)

Hei,

Mikä laatta on kyseessä upeassa kylpyhuoneessasi? Olen etsinyt juuri vastaavaa sävyä.

- Minna

Piret
lainahöyhenissä

Minna kaikki talon materiaalit löytyvät tästä postauksesta (linkki)

:)

Kommentoi