unelmien tikkilaukku

96369E72-6BE6-4B3A-B632-D1F816346F61.jpg

 

siinä se viimein komeilee, unelmieni Chanel. 

Chanelin Boy laukku on ollut haaveissani aika lailla siitä saakka, kun malli lanseerattiin vuonna 2012. kuitenkin hintansa puolesta tämä haave on ollut täysin tavoittamattomissa noin vain ostettavaksi. 

ikivanha vintage Chanelini on ollut minulla jo vuosia päivittäisessä käytössä, ja alkaa olemaan niin huonossa kunnossa, että minun oli haikein mielin siirrettävä se vain harvakseltaan käytettäväksi. aika oli tästä syystä hyvin otollinen uuden hankkimiselle. 

olen  tarkka siitä, mihin rahani laitan ja pienikin säästö näin mittavassa hankinnassa on aina kotiinpäin. olen ostanut Mulberryn Alexaa lukuun ottamatta kaikki designerlaukkuni käytettyinä. näin tein tälläkin kertaa – etsin pitkään sitä oikeaa laukkua, ja vihdoin sain unelmalaukustani todella hyvän diilin, kun sen entinen omistaja halusi omastaan luopua vähäisen käytön vuoksi. 

kuitenkin, laukkuvalinta meni pitkästä harkinnastakin huolimatta pieleen –  heti laukun saatuani tajusin, ettei ruthenium väriset tummuneet hopeametallit olleet lainkaan tyyliäni. käytän ainoastaan kultaisia koruja, joten tiesin heti ensisovituksella, ettei tämä olekaan minun laukkuni. harmistuksesta selvittyä ryhdyin selvittämään mahdollista vaihtokauppaa – jos kävisi niin älytön tuuri, että jollakulla sattuisi olemaan vastaava tilanne – että omistaisi saman laukun kultaisilla metalleilla, ja mielisi ennemmin hopeaa itselleen. 

 

Kuvakaappaukset47.jpg

 

vastoin odotuksia, sain lähes heti vastauksen Facebookin Chanel- ryhmässä vaihtokauppa tiedusteluuni. eräällä naisella oli kuin olikin kultaisena tismalleen sama laukku, joka oli osoittautunut vikaostokseksi ja hän oli innokas vaihtamaan laukut päikseen. sovimme heti tärskyt asuinpakkojemme puoliväliin Tampereelle, ja vaihdoimme laukut molempien suureksi riemuksi. 

nyt laukkuhankinta tuntuu juuri siltä, miltä kuuluukin – nipistää pikkaisen vatsanpohjasta. 

suosittelen lämpimästi 2ndhand kulttuuria designer laukuissa – niinkuin missä tahansa muussakin hankinnassa. tarkkana kun on, voi tehdä todella hyviä löytöjä.  takuulla aitoja käytettyjä ja uusia luksuslaukkuja myy ainakin Vestiaire Collective, Designer Wish Bags & Designer Vintage

 

aurinkoista viikkoa toivoen ja riemusta ratketen, 

Tiiu Piret xx

 

B9E37676-F41B-4D99-838E-41F7219F5A37-003.jpg

 

Kommentit (1)
  1. When visiting the United States you can not ignore the best places to visit in Florid

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *